Парфумований гель дл я душу Vanilla Blossom Joko Blend
Неймовірний аромат, м’яке очищення, чудові доглядові властивості і прекрасний настрій в одному флаконі
«Смачно, ароматно, делікатно», - саме так я б описала Парфумований гель для для душу Vanilla Blossom від українського бренду Joko Blend, якщо б мені потрібно було дати на нього максимально коротку характеристику. Та, на щастя, я не обмежена жодними рамками, тому із задоволенням розповідаю про даний гель максимально детально далі по тексту)
Оформлення/дизайн
Оформлення цієї серії засобів Joko Blend – справжнє естетичне задоволення! Рожево-чорні тона, чіткі лінії, ніжність та жіночність – саме в такому стилі витриманий флакон даного гелю для душу. І це справжня окраса полички у ванній кімнаті!)
Флакон пластиковий, дуже якісний, обладнаний кришечкою фліп-топ. Дозатор виконаний у вигляді невеличкого отвору у кришці – дозувати гель з його допомогою легко та зручно.
Об'єм гелю - 250 мл.
Характеристика властивостей
Склад. Формула гелю розроблена таким чином, що очищення шкіри від забруднень відбувається максимально м’яко й делікатно, адже очищувальною основою засобу виступають неагресивні ПАР, які виготовляються, в основному, із кокосової олії. До того ж, гель містить у своєму складі, окрім очищувальних, також і доглядові компоненти – зволожувачі та емоленти, основними серед яких є:
· алантоїн – сприяє нормалізації регенеративних процесів епідермісу;
· пантенол – забезпечує шкірі відповідний рівень зволоження, заспокоює її;
· олія кокоса – зволожує, живить і захищає шкіру, залишаючи її м'якою та гладенькою.
Консистенція засобу гелеподібна, в міру густа.
Текстура однорідна.
Колір – прозорий.
Запах – просто неймовірний! Він, як і парфуми, має свою власну піраміду, нотами якої виступають:
Верхні ноти: ваніль, кокос.
Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка.
Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево.
Звичайно, самою яскравою нотою в ароматі гелю Vanilla Blossom, як і зрозуміло із самої назви засобу, є ваніль. Але не банальна гурманська, а глибока, спецієво-пряна, трішки волога. Відчутні квіти та молочність кокосу, трішки сандалової смолистості і ніжний мускус. Шикарний аромат як для гелю!
До речі, запах доволі стійкий – відчуваю його на тілі щонайменше годину після прийняття душу, а якщо ще й використовую лосьйон для тіла із цієї серії – то парфуми мені на цей день просто не потрібні)
Піниться гель прекрасно! Піна утворюється повітряна, щільна, наче хмаринка. А в поєднанні із досить густою текстурою засобу, це забезпечує доволі економний його розхід.
Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.
Очищує шкіру від будь-яких забруднень гель чудово, залишаючи її свіжою, м'якою та гладенькою. Абсолютно не сушить та не стягує її.
Також не викликає подразнень, чи будь-яких інших алергічних/негативних реакцій.
🌸Підсумки
Парфумований гель для душу Vanilla Blossom Joko Blend – це справжнє задоволення в дУші для душІ! І для тіла!) Шикарний аромат, чудові очищувальні властивості, делікатне відношення до шкіри – ну прекрасний засіб! Задоволена ним безмежно, тому рекомендую щиро!
Коментарі (0)