LUM шампунь «Сила та блиск»
Коли звичайний догляд за волоссям вже не ефективний, треба терміново шукати заміну…
В мене волосся дуже вибагливе. Я практично з першого разу бачу всі нюанси. А ще воно досить жирне біля коренів і сухе та ламке на кінчиках. А зараз ще й дуже сильно почало випадати.
Тому я дуже швидко почала шукати якісь більш дієвіші засоби, ніж були в мене до того.
Начитавшись багато хороших відгуків, обрала для себе LUM.
LUM- професійний бренд украї нської косметики
Весь догляд за волоссям розроблений лікарем-трихологом ( вона, до речі, є засновницею цього бренду).
Мені дуже сподобалась те, що консультанти ідеально підберуть догляд, який підходить саме вашому типу волосся.
Тепер про сам шампунь
Шампунь призначений для боротьби з випадінням волосся, від лупи, для зміцнення, очищення, проти запалень.
Його назва "Сила та блиск " повністю говорить сама за себе: волосся після миття справді значно сильніше і дуже гарно виблискує. Мене навіть запитували, чим я користуюся, бо дуже гарно волосся блищить.
Шампунь дуже гарно піниться, його потрібно зовсім трішки, але утворюється достатньо піни.
А ще, я вже після 2 разу бачила, що під час розчісування значно менше виривається волосся.
В складі шампуню багато натуральних і корисних компонентів, він не містить сульфатів.
Тут є гідролізовані пшеничні протеїни, екстракт ламінарії та олія чорного кмину, алантоїн.
Ці складники справді принесуть максимальну користь волоссю під час миття.
Волосся почало справді значно менше жирніти. Шампунь ідеально очищає і промиває від забруднень.
А ще я помітила обʼєм при коренях. В мене волосся почало ідеально вкладатися і "лежати" протягом дня. І це саме заслуга цього шампуню ( як тільки мию голову іншим, такий ефект пропадає). Тут волосся ніби правильно обтяжене і тримає форму.
Шампунь LUM мене дуже приємно здивував. Я мала дуже багато, різних видів і з різними складниками і в різній ціновій категорії. Тож точно маю з чим порівняти.
Тому, в даному випадку, я задоволена максимально.
Здається, я знайшла свого фаворита❤️
Коментарі (0)