Пр облеми з шкірою голови? Мій чесний відгук на рятівний шампунь!
Лущення, свербіж і почервоніння – ось як я знайшла свій порятунок 🛟
Чесно кажучи, я не мала великих надій, коли вирішила спробувати цей шампунь. Шкіра голови в чолочній зоні буквально «підвела»: постійна сухість, лущення, свербіж і навіть почервоніння, яке виглядало досить моторошно. Ніякі засоби, які я пробувала раніше, не допомагали.
І тут я натрапила на шампунь-активатор росту волосся від Hillary. Взяла його з думкою: “Що ж, якщо не допоможе, то хоча б не стане гірше”. І, звісно, навіть не подумала сфотографувати до – настільки я не вірила в результат. Але вже після кількох використань відчула різницю: лущення зникло, свербіж став менш вираженим, а почервоніння почало поступово сходити.
На жаль, на фото, яке я зробила «до», не видно всієї серйозності проблеми – це був лише початок. Але для мене прогрес став відчутним одразу.
Чому саме цей шампунь?
Мені сподобався його склад. У ньому є:
• Екстракт шишок хмелю, який зміцнює волосся і підтримує здоров’я шкіри голови.
• Гідролізовані протеїни пшениці, які сприяють відновленню структури волосся.
• Ефірна олія лемонграсу, яка заспокоює і нормалізує жирність шкіри.
• Вітамін В5, що працює як заспокійливий компонент і допомагає відновити гідробаланс.
А ще, шампунь має цільовий вплив – не пр осто очищає, а й лікує шкіру голови, знімає подразнення, стимулює ріст волосся і навіть перешкоджає їх випаданню.
Враження 💭
Це той рідкісний випадок, коли я можу сказати, що продукт на 100% відповідає заявленим властивостям. Відчуття після миття – супер: чиста, зволожена шкіра голови, жодної сухості чи стягнутості. І, що важливо, жодного подразнення.
Для мене цей шампунь став порятунком. Якщо ви теж шукаєте засіб, який подбає про шкіру голови і водночас подарує здорове, міцне волосся, рекомендую спробувати цей! Я, здається, знайшла свого фаворита.
Коментарі (0)