Піна із чудовим складом. Допомагає не лише очистити шкіру, а й має розслаблюючий ефект.
Бішофіт Mg++
Я думаю тут знайдеться дуже багато любителів поніжиться у ванні після важкого дня. Якщо ви любите такі розслаблюючі процедури, як і я, то цей відгук допоможе Вам познайомитися з одним цікавим продуктом.
Після робочого дня, я просто не уявляю кращого розслаблення, як ванна. А після того, як ринок став заповнений безліччю баночок з пінками, солями та бомбочками, ця процедура стала не тільки розслаблюючою, а й корисною для шкіри.
Нещодавно я познайомилася з дуже цікавим продуктом Мінеральна піна для ванн з олією евкаліпта та іланг-іланга від бренду Бішофіт Mg++
У цьому засобі мене вразив дуже хороший склад і ціна.
Повернемося до складу продукту:
Magnesium Chloride, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Laminaria Digitata Extract, Ci 42090, Ci 19140
Активні компоненти:
- Хлорид магнію – природний компонент, отриманий з мінералу бішофіт. Насичує організм магнієм. Сприяє розслабленню, покращує засинання та якість сну. Знижує запалення, надає загальнозміцнюючу дію.
- Олія евкаліпта очищає, тонізує, має бактерицидну дію. Загоює, має протизапальну властивість.
- Олія лимона освіжає, тонізує, вирівнює тон шкіри, звужує пори. Омолоджує, насичує тонким свіжим ароматом
- Олія іланг-ілангу зволожує, пом'якшує, заспокоює шкіру. Сприяє омолодженню, підвищує пружність. Має приємний солодкуватий аромат, знімає стрес, занепокоєння, напругу, покращує засинання.
- Екстракт ламінарії живить, зволожує шкіру, омолоджує. Чинить антиоксидантну дію. Розгладжує, підвищує пружність, сприяє насиченню вітамінами та мінералами з активних інгредієнтів продукту.
Мене дуже порадувало, що на першому місці знаходиться магнію хлорид, який здатний знімати запалення, зменшувати потовиділення, покращує тонус та колір шкіри. Такий компонент принесе лише користь.
Також приємним моментом виявилося те, що замість усім відомого Sodium Lauryl Sulfate, виробник як піняча речовина використовував кокамідопропілбетаїн, який є м'яким ПАР.
Також у складі є такі корисні компоненти для шкіри, як евкаліпт, лимон, іланг-іланг та ламінарія.
З таким складом цей продукт можна використовувати навіть дітям.
Продукт мені прийшов в упаковці із міцного пластику. Є етикетка від виробника, де вказано багато корисної інформації.
Пляшка оснащена кришечкою, яка закривається. Є дуже зручний дозатор, який видає продукт маленькими порціями.
Піна дуже приємно пахне. Це гарний, не нав'язливий трав'яний аромат. Він справді здатний заспокоїти та розслабити нервову систему.
Сам продукт має дуже насичений темно-зелений колір. Коли виливаєш у ванну, вода трохи забарвлюється, але сама піна білого кольору.
Я зазвичай спочатку наливаю приблизно 50 мл піни, а потім включаю воду, щоб під струменем вона добре збилася. До цього продукту я вже не додаю додатково сіль чи олію. Склад дозволяє наситити вашу шкіру без додаткових засобів.
Мої враження від використання:
Насамперед хочу сказати, що піна дуже добре впливає на ваші настрої. Після важкого дня це найкращий спосіб розслабитися. Я зазвичай приймаю ванну перед сном, тому що після цієї піни чудово засинати. Вас уже не мучитиме безсоння.
Під час прийняття ванни я відчуваю, як моє тіло розслабляється. Голова звільняється від безлічі думок, я ніби поринаю в якийсь свій світ і просто відпочиваю.
Також піна дає гарний косметичний ефект. Вона чудово очищає шкіру від забруднень. Після прийняття ванни шкіра зволожена та насичена. Я не використовую додатково крему або олії для тіла.
Піна здатна прибрати запалення зі шкіри. Якщо у вас є висипання чи недосконалості на спині, ногах, сміливо купуйте собі таку пінку.
Я можу рекомендувати цей чудовий продукт для кожного. При виборі піни пам'ятайте, що це не просто естетичне задоволення полежати на «пінній хмаринці». Насамперед піна повинна виконувати релаксуючі та очищувальні функції.
Коментарі (0)