PILIRINA 💛💙

Antioxidant: боремося зі стресом разом зі SUE

Antioxidant: боремося зі стресом разом зі  SUE
Antioxidant: боремося зі стресом разом зі  SUE

Це не просто рідкий засіб із в'язкою текстурою, який швидко вбирається та добре проникає у глибокі шари епідермісу. Це щось більше. Для мене SUE — не просто косметика. Тут всі засоби зроблені з якоюсь особливою енергетикою і любов’ю. І це відчувається на фоні інших засобів у щоденній рутині, повірте.

Впевнена, мене зрозуміють ті, хто хоч раз користувався доглядовою косметикою цього бренду. Сьогодні розповім про свою улюбленицю, яка рятує мою шкіру у прямому сенсі від стресу на тлі сьогодення- сироватку для обличчя Antioxidant.

Зазначу, що косметика SUE:

• не тестується на тваринах!
  • без синтетичних ароматизаторів!
  • без продуктів нафтопереробки!

Але найважливіше тут — високий вміст активних та корисних речовин!

Склад вражає активами, подивіться самі:
Вода, сквалан, коко каприлат/капрат, олія мигдалю солодкого, каприлік/каприк тригліцериди, цетеарил оліват, сорбітат оліват, мальтодекстрин, біосахаридна кабель-1, коензим Q10 у ліпосомах(гідролізат протеїнів колагену, лецитин, D-пантенол, сорбітол, трилаурет-4-буфер, карбомер натрію, убіхінон, пальмітоіл тетрапептид-3), олія шипшини, гліколь пальмітат, цетеариловий спирт, вітамін Е, Optiphen BD(зелений консервант), аргінін, астаксантин (екстракт гематококу плювіального), натуральний косметичний аромат Моної.

Містить 100% інгредієнтів рослинного походження. Органічна сировина сертифікована ECOCERT та COSMOS.

Сироватка світлого кольору, щільна, трохи гелеподібна, але при розподілі стає більш рідкою. Що важливо - добре і швидко поглинається навіть на жирних ділянках шкіри, тому цілком підходить для ранкової рутини. Пори не забиває, плівки і липкості не залишає.

Аромат це окрема тема для розділу, але скажу так — вона пахне чимось природнім, невловимим, трав’яним і не лишається на шкірі. Наносити на обличчя одне задоволення.

Я бачу, як на очах відбувається вирівнювання тону шкіри та іі дію на уповільнення процесів старіння. Не скажу, що зморшки розладжуються, наче праскою, але мілкі заломи стали за два тижні використання меншими — це факт. Сироватка усунула тьмяність і повернула живе сяйво шкірі.

Плюс до всього зволоженість на периферії обличчя стала більшою.
Зрозуміло, щоб оцінити повний результат — потрібен довгий час, бо подібні активи особисто на мені працюють не одразу і вже не за один день чи навіть місяць. Але те, що своє відображення у дзеркалі, завдяки ій, радує.

Тож, від душі рекомендую спробувати цю сироватку Antioxidant від SUE і оцінити свій результат. Тим паче, як зазначає виробник, вона підійде для всіх типів шкіри.

А ви вже знайомі з цим львівським брендом органічноі косметики? Що подобається, поділіться у своіх коментарях.