Linken Essential Oil Conditioner
Ділюся улюбленцем❣️
З брендом я познайомилася два роки тому, але знайомство почалося саме з шампуней для волосся. Вони настільки мені сподобалися, за дією і своєю парфумованою композицією, що згодом я спробувала кондиціонер та маску для волосся. І на останніх двух я прямо підсіла.
Про нього трішки складно писати, бо по-перше я так і не змогла знайти вірний склад навіть на китайському, а половина інформацій на сайті чи те, що там є кокос не вірна. Дякую Google перекладачу, що трішки змогла зрозуміти хоч щось.
Живильний кондиціонер китайського бренду LINKEN з оливковою олією та молочною кислотою для сухого та пошкодженого волосся. Він ідеально підійде для всіх типів волосся, але особливо сподобається людям з ослабленим, сухим, пористим, пошкодженим та фарбованим волоссям. Як я люблю шуткувати «Обираєм догляд, який найбільше ображає наше волосся, але справляється з цим».
Особливості Linken Essential Oil Conditioner:
- Забезпечує глибоке і тривале зволоження;
- Активно живить і пом’якшує волосся, без обтяження;
- Полегшує процеси розчісування та укладання;
- Бореться з ламкістю і надмірною сухістю;
- Огортає волосся приємним ароматом;
- Добре розгладжує пасма, робить їх більш шовковистими й еластичними.
Кондиціонер з силіконами. В складі є оливкова олія, яка збагачена жирними кислотами, які живлять, пом’якшують, запобігають ламкості волосся. Молочна кислота сприяє розгладженню та блиску. Також в складі є полин Аржи, який відомий своєю заспокійливою та антиоксидантною дією, стимулює ріст, бореться з проявами лупи, зменшує випадіння.
Застосування: нанесіть кондиціонер на щойно вимите волосся, рівномірно розподіліть, уникаючи коренів. Витримайте кілька хвилин, змийте. Я тримаю по можливості 5 хвилин, але якщо більше чи менше він теж працює. В нього досить густа консистенція, як для кондиціонера. Більше він схожий на маску з цієї лінійки.
А тепер віддушка. Тут на пакуванні відразу вказана піраміда аромату.
- Верхні ноти: Апельсиновий цвіт, Білий персик;
- Ноти серця: Троянда, Магнолія, Жасмин;
- Кінцеві ноти: Мускус, Кедр.
Чесно в нього 100% є щось прямо ретро з квітковими відтінками «Тройного одеколону». Але не знаю чому, мені прямо дуже подобається таке направлення саме тут.
Це вже напевно третій кондиціонер, в них є об’єм (300ml, 500ml, 800ml) я просто з кожним разом беру все більший. Волосся після нього просто максимально м’яке, як ватка, обожнюю таке відчуття. Він забирає зайву пухнастість, надає моєму волоссю еластичність і неймовірний блиск.
Коментарі (0)