inspirit_inspires

✦ Гелева підводка Topface Instyle Gel Liner, огляд після року використання ✦

Отже, тестуємо турецьку гелеву підводку TopFace. Я творча візажистка і ці стрілки вже бачу уві сні 😅

Нижче ти бачиш фото моїх мейків, які були зроблені за допомогою цього продукту ✨️

Ця підводка підходить для тих, хто готовий до нового досвіду — це гелева текстура, а отже, процес малювання стрілок трохи складніший, ніж у улюблених фломастерів. (Але трохи зручніший, імхо) Тому, якщо прагнеш ідеально чітких ліній, тут доведеться трохи звикнути.

На фото видно, що нанесення може бути не з такими чіткими краями, але, зізнаюся, цього взагалі не видно і більшість моїх луків зі стрілками зроблено саме цією підводкою, бо я її люю! 🫶

Сама текстура щільна, але розподіляється гладко і майже миттєво засихає на шкірі, що дуже тішить (і не відбивається над і під очима, поки намагаєшся вивести стрілку, ура).

Якби був конкурс найнезручнішого пензлика для нанесення, то він би виграв.

Тому відразу раджу: викидай штатний пензлик і озброюйся зручним, тоншим, якщо любиш гострі лінії, або середньої товщини для масивніших стрілок. У мене пензлики варіації таких як на фото 👆

Тепер щодо стійкості: ну, тут продукт дивує в хорошому сенсі.

Тут я її нанесла та потерла. Злегка потьмяніло, але не розмазалося, не попливло 👆

Тут вона гордо чинить опір потоку теплої води 👆

А потім я її знову потерла вже на мокру. І нічого страшного з нею, знову ж таки, не сталося 👆

Зі середніми зусиллями змивається міцелярною водою або легко засобами з олійною основою.

Резюме: за стійкість можна сміливо поставити четвірку з половинкою 🔥

Отже, до неї треба звикнути, а коли звикнеш, то будеш у її полоні і ти захочеш собі ще інші кольори. А ще приємний бонус: вона не висихає за місяць у баночці, як звичайні фломастери. Моїй вже майже рік, і текстура така сама.

У мене є і підводки-фломастери, і ця красуня, але їй я користуюся найчастіше і коли закінчитися, обов'язково куплю таку саму. Плюс, ало, вона коштує близько 200 грн, і їй можна довго користуватися, вона якісна та зручна, спробувати варто, рекомендую! ✨

Сподіваюся, пост був корисний, надихаю тебе експериментувати і не боятися сяяти та виражати себе.

Шукай мене в інших соцмережах за цим ніком, читай пости про ментальне здоров'я і чекай на розіграші не тільки косметики, а й дечого ще 😉