Твердий шампунь Sue Basic
Для жирної та нормальної шкіри голови
Український бренд Sue дивує. Чого тільки вартує варіація пакування твердих шампунів. На вибір: у жерстяній баночці або у крафтовому папері. І, як на мене, це дуже круто. Навіщо генерувати додаткову тару при повторній покупці шампуню або якщо плануєте зберігати шампунь на мильничці-блюдці 🌿Папір утилізується найлегше 😉
Етикетки у Sue Basic мінімалістичні - чорний фон, білі напити. Вага шампуню 70 г.
Склад натуральний без синтетичних барвників, ароматизаторів, парабенів.
Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Chamomilla Hydrozol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Burdock (Arctium Lappa) Root Oil, Hydrolyzed Almond Protein, D-Panthenol, Citrus Limon (Lemon) Essential Oil, Tea Tree Essential Oil, Citrus Sinensis Essential Oil, Gluconolactone, Sodium Benzoate.
🌿 В основі натуральні ПАРи, які якісно, але делікатно очищають шкіру голови.
🌿 Зволожувачами та помʼякшувачами виступають: гідролат ромашки, кокосова олія, олія лопуха, гідролізований протеїн мигдалю, пантенол.
🌿 Додатково у складі є ефірні олії лимона, чайного дерева, апельсина, які надають шампуню приємний аромат, мають антисептичні та тонізуючі властивості
🌿 рН = 6,0±0,2
Особливість шампуню Sue Basic: виробник рекомендує використовувати твердий шампунь 2-4 рази на місяць. Після використання нанести обовʼязково бальзам чи маску.
Враження від використання:
🌿 Твердий шампунь Sue Basic я чергую з іншими рідкими шампунями. Але каюсь, використовую трішки частіше, ніж зазначає виробник. У моєму випадку (жирний тип шкіри голови, не схильна до появи лупи) жодного негативного впливу на шкіру голови чи волосся це не має. Але краще дотримуватись рекомендацій 😉
🌿 Шампунь білого кольору, гладенький, має однорідну текстуру без вкраплень. Аромат мильно-цитрусовий. Ненавʼязливий, на волоссі не зберігається.
🌿 Піниться чудово та легко змивається.
🌿 Дуже якісно і “до скрипу” промиває волосся. Але водночас навіть після використання найлайтовішого безсиліконового бальзаму волосся мʼяке та блискуче.
🌿 На частоту миття у мене (як і будь-який інший засіб) шампунь не впливає.
Я любителька формату твердих шампунів і Sue Basic мені сподобався. У нього хороший склад, а також він якісно промиває волосся. Єдиний нюанс, який потрібно врахувати - його потрібно доведеться комбінувати з іншими шампунями.
Коментарі (0)