SKOMSKA

Joko Blend Love Routine

Joko Blend Love Routine

Joko Blend - підготував багато цікавих, чудових наборів до зимови свят .

Я звісно вирішила взяти декілька на огляд, та продовжити рубрику #ідеїподарунківдозимовихсвят .

Joko Blend Love Routine обрала, адже вже дуже давно хотіла спробувати пінку саме з таким аплікатором, а ще в ньому моя улюблена трояндова масочка.

Розглянемо детальніше.

🫧Набір дуже якісно запакований .

🫧В дизайні використані милі, дівчачі рожеві відтінки .

🫧Є стилізовані новорічні елементи, що навіюють атмосферу свята.

🫧На коробочці ми відразу бачимо, що нас чекає всередині, а саме:

-пінка для вмивання

-зволожуючий тонік

-гідрогелева маска.

🫧Всі засоби поміщені в зручний якісний мішечок - органайзер . Він виконаний із бавовни, брендований логотипом , має молочний колір , та зручні чорні затяжки .

Joko Blend Love Routine

🫧Пінка має якісний , пластиковий флакон білого кольору.

🫧Окрему увагу хочу виділити саме аплікатору - масажеру)

Він має захисну кришечку, яка знімається.

Сам аплікатор - це силіконова насадка, вона дуже ніжна, делікатна , та приємна до шкіри .

За ним легко доглядати , адже ця насадка знімається, її можна за потреби додатково очищати, чи сушити.

Апілкатор надає необхідну кількість продукту, ним дуже приємно наносити , очищати і при цьому масажувати шкіру обличчя.

🫧Пінка дуже ніжна, повітряна, невагома.

Вона делікатно і ретельно очищає шкіру .

Створена на основі м’яких рослинних ПАР, що забезпечує максимально дбайливу взаємодію з епідермісом, зберігаючи його природний pH.
Містить равликовий муцин, що пом’якшує, живить, відновлює і розгладжує.
Не викликає дискомфорту, подразнення, чи нових висипів - для мене це було дуже важливо .

Дуже сподобався результат від використання.

🫧Тонік преставлений в прозорому флаконі, через який видніється красивий , рожевий колір засобу.

🫧Зручний дозатор.

🫧Відразу відчувається яскравий , трояндовий аромат.

🫧Я наношу його на ватний диск, та розпроділяю на очищену шкіру обличчя.

🫧Засіб збагачений такими інгредієнтами, як гідролат дамаської троянди, гіалуронова кислота, натуральний зволожувач та алантоїн.

🫧Активні компоненти насичують вологою, надають тонізувальну дію і покращують проникність шкіри, готуючи її до подальшого догляду.

🫧Засіб швидко поглинається та висихає.

🫧Надає гарне сяйво шкірі, заспокоює, тонізує що важливо не містить спирту.

Моя улюблена гідрогелева масочка від Joko Bland. Вже купувала її декілька раз, та виділяла окремий допис, тут детальний огляд : https://club.makeup.com.ua/post/40321/ .

Набір Joko Blend Love Routine - дуже сподобався.

Це про догляд , турботу, делікатне очищення, якісне тонізування, та повний релакс від масочки .

Щиро рекомендую звернути увагу , та порадувати близьких ❤️