Joko Blend Love Routine
🫧
Joko Blend - підготував багато цікавих, чудових наборів до зимови свят .
Я звісно вирішила взяти декілька на огляд, та продовжити рубрику #ідеїподарунківдозимовихсвят .
Joko Blend Love Routine обрала, адже вже дуже давно хотіла спробувати пінку саме з таким аплікатором, а ще в ньому моя улюблена трояндова масочка.
Розглянемо детальніше.
🫧Набір дуже якісно запакований .
🫧В дизайні використані милі, дівчачі рожеві відтінки .
🫧Є стилізовані новорічні елементи, що навіюють атмосферу свята.
🫧На коробочці ми відразу бачимо, що нас чекає всередині, а саме:
-пінка для вмивання
-зволожуючий тонік
-гідрогелева маска.
🫧Всі засоби поміщені в зручний якісний мішечок - органайзер . Він виконаний із бавовни, брендований логотипом , має молочний колір , та зручні чорні затяжки .
Joko Blend Washing Foam
🫧Пінка має якісний , пластиковий флакон білого кольору.
🫧Окрему увагу хочу виділити саме аплікатору - масажеру)
Він має захисну кришечку, яка знімається.
Сам аплікатор - це силіконова насадка, вона дуже ніжна, делікатна , та приємна до шкіри .
За ним легко доглядати , адже ця насадка знімається, її можна за потреби додатково очищати, чи сушити.
Апілкатор надає необхідну кількість продукту, ним дуже приємно наносити , очищати і при цьому масажувати шкіру обличчя.
🫧Пінка дуже ніжна, повітряна, невагома.
Вона делікатно і ретельно очищає шкіру .
Створена на основі м’яких рослинних ПАР, що забезпечує максимально дбайливу взаємодію з епідермісом, зберігаючи його природний pH.
Містить равликовий муцин, що пом’якшує, живить, відновлює і розгладжує.
Не викликає дискомфорту, подразнення, чи нових висипів - для мене це було дуже важливо .
Дуже сподобався результат від використання.
Joko Blend Moisturizing Face Tonic
🫧Тонік преставлений в прозорому флаконі, через який видніється красивий , рожевий колір засобу.
🫧Зручний дозатор.
🫧Відразу відчувається яскравий , трояндовий аромат.
🫧Я наношу його на ватний диск, та розпроділяю на очищену шкіру обличчя.
🫧Засіб збагачений такими інгредієнтами, як гідролат дамаської троянди, гіалуронова кислота, натуральний зволожувач та алантоїн.
🫧Активні компоненти насичують вологою, надають тонізувальну дію і покращують проникність шкіри, готуючи її до подальшого догляду.
🫧Засіб швидко поглинається та висихає.
🫧Надає гарне сяйво шкірі, заспокоює, тонізує що важливо не містить спирту.
Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask
Моя улю блена гідрогелева масочка від Joko Bland. Вже купувала її декілька раз, та виділяла окремий допис, тут детальний огляд : https://club.makeup.com.ua/post/40321/ .
Відео
Набір Joko Blend Love Routine - дуже сподобався.
Це про догляд , турботу, делікатне очищення, якісне тонізування, та повний релакс від масочки .
Щиро рекомендую звернути увагу , та порадувати близьких ❤️
Коментарі (0)