Розбираю Carmex. Чи справді він рятує губи у мороз і спеку?
Дуже популярний бальзам впродовж багатьох років🍒
Вишневий Carmex! 🍒
Офіційно поки що мій улюблений бальзам для губ вже впродовж 10 років! Він завжди зі мною і стає справжнім порятунком у будь-який сезон. Взимку, коли мороз обвітрює губи, цей бальзам захищає їх, робить ніжними і не дає тріскатися. А влітку — рятує від пересихання і сонця SPF 15, тому про обвітрювання можна забути.
Мені подобається його зручна упаковка, яка викручується. Це так практично: кинув у сумочку чи кишеню — і губи завжди під захистом. 💼
Хоча я користувалась абсолютно всіма видами Кармексу. Як у баночках, так і в рідшому форматі і звісно ,цей, що викручується!
Що мене особливо вразило, так це його склад. Ментол і камфора дають приємне відчуття прохолоди одразу після нанесення — ніби губи дихають. Масло какао живить і зберігає їхню пружність, а мінеральне масло насичує вологою, не залишаючи відчуття липкості. Для мене важливо, щоб не було так званого відчуття "важкості" на губах...
Залишає після себе легеньке, гарне сяйво.
🍒Крім того, вишневий аромат — це окремий кайф. Він дуже ніжний, солодкий, але не нав’язливий. Настільки приємний, що навіть мій чоловік користується цим бальзамом )
І найголовніше — ефективність. Carmex надійно захищає губи, навіть коли п`єте напої, він ще довго лишається "працювати" на губах (водна стійкість 80 хвилин).
Коментарі (0)