Vik_Sem

Hillary | Здорове сяйво – це саме те, що я хочу.

Всім привіт!

Я продовжую знайомитись із брендом Hillary. Сьогодні розповім про набір з вітаміном С.

Склад набору:

— Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C - Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid.

— Освітлювальний крем для повік з вітаміном С - Hillary Vitamin С Bright Eye Cream.

Упаковка

Креми продаються в картонній коробці з великою кількістю інформації по периметру. Треба зазначити, що всі продукти упаковані відмінно. Флакони з міцного матового прозорого пластику. Дозатори помпові з поворотним механізмом. У роботі нарікань не виникає, не скрипить, не заїдає, не "плюється", подача рівномірна, однорідна, м'яка. І так, тут не обов'язково дозувати повне натискання, кількість легко контролюється,

Розповім про кожен засіб детальніше:

Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C - Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid

Склад та активні компоненти:

Aqua, Propanediol, Caprylyl-Caprylate/Caprate, Cetearyl Olivate, Sorbitane Olivate, Glycerin, Trehalose, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate , Ascorbyl Glucoside, Xanthan Gum, Panthenol, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Активні компоненти:

• ТРЕГАЛОЗА - покращує зовнішній вигляд сухої чи пошкодженої шкіри, зменшує лущення та відновлює еластичність.
  • ОЛІЯ ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ (НАСІННЯ) - маючи антисептичні та антибактеріальні властивості, олія заспокоює роздратування, нормалізує роботу сальних залоз і запобігає утворенню нових вугрів.
  • ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ - як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього серидовища.
  • Аскорбілглюкозид (Ascorbyl Glucoside (AA-2G)) - це видатний антиоксидант, який ефективно захищає шкіру від ворожих сонячних променів, нейтралізуючи вільні радикали.
  • ПАНТЕНОЛ - інгредієнт зберігає шкіру зволоженою, здоровою і сяючою.

Консистенція

Консистенція продукт легка, але не рідка. Розподіляється тонким рівномірним шаром, вбирається відразу ж, не залишає липкості і слідів.

Аромат

Засіб має косметичний нейтральний аромат, є приємні теплі нотки олії мигдалю. Запах не залишається на шкірі, не дратує слизові.

Витрата та термін придатності

Відкритий засіб зберігаємо 3 місяці. Дата закінчення загального терміну придатності вказана шві туби. Витрата мені видалася незначною. Мені достатньо пари горошинок.

Застосування

У застосуванні немає великих особливостей – шкіра має бути очищена, тонізована, можна використовувати сироватку за потребами шкіри. Я поєднувала крем з тоніком, що відновлює , і зволожуючою сироваткою. Продукт добре переноситься на шкіру, рівномірно розподіляється, відразу ж поглинається.

Незважаючи на поживний склад, легка консистенція не виявляє жирності на шкірі, не лягає плямами. Я використовую засіб навіть вранці під макіяж - з основними властивостями крем впорався добре.

Результат

Всі основні функції – зволоження та харчування – крем виконує відразу. Шкіра стає м'якою та розгладженою. Пантенол у складі відмінно працює з можливими подразненнями та наслідками запалень.

Крем не щипає навіть на пошкоджених ділянках, заспокоює шкіру. При регулярному застосуванні на шкірі з'явилося здорове сяйво, колір обличчя став більш приємним та рівним.

Склад та активні компоненти:

Aqua, Propanediol, Caprylyl-Caprylate/Caprate, Glycerin, Cetearyl Olivate, Sorbitane Olivate, Caffeine, Trehalose, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Ascorbyl Glucoside, Phospolipids, Escin, Beta-Sitоsterol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Raspberry (Rubus Idaeus) Seed Oil, Panthenol, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Активні компоненти:

• КОФЕЇН - покращує відтік лімфи, допомагає позбутися зайвої рідини і в такий спосіб знімає набряки.
  • ТРЕГАЛОЗА - покращує зовнішній вигляд сухої чи пошкодженої шкіри, зменшує лущення та відновлює еластичність.
  • Аскорбілглюкозид (Ascorbyl Glucoside (AA-2G)) - стимулює синтез фібрилярних білків сполучної тканини, покращує колір шкіри та має антиоксидантні властивості.
  • ЕСЦИН - зменшує набряки, ефективно бореться із застійними явищами, усуваючи мішки під очима та набряки обличчя та зміцнює капіляри.

Консистенція у засобу - щось середнє між кремом і гелем, вона тане від тепла рук і дуже добре розподіляється по шкірі. Крем білого кольору і не має віддушки - для мене це плюс. Тут же, навіть легкого натяку на будь-який аромат я не відчуваю, думаю цей пункт багатьох припаде до душі.

Кольорового пігменту крем не має, основа біла, при розподілі трансформується у прозору. Шиммера, перламутру в кремі немає, біло-білий.

Розподіл сам по собі дуже комфортний, крем плавно ковзає по шкірі, м'який, ніжний. Кремовість поступово трансформується у вологішу основу, ось тут, на фініші, можна сказати, і проявляється його гелевість.

Мені подобається як крем проявляється, здавалося б, щільна, масляниста кремовість, але через секунди він видає найніжнішу, легку, гелеву основу без липкості, щільності, в'язкості. Вбирається дуже швидко, але залишаючи трохи вологий фініш з ефектом м'якого підсвічування шкіри.

За відчуттями , на шкірі жодних неприємних моментів не відчула, печіння, почервоніння, скатаності не виявляється.

Нанесення та відчуття при розподілі

Цей крем я наношу двічі на день, ранок/вечір на очищену, тонізовану шкіру. На одне застосування мені вистачає одного неповного натискання на дозатор.

Ставлю по три-чотири крапки на нижню повіку, спочатку трохи підтягую крем, щоб поступово його укласти, потім, легкими рухами вбиваю.

Крем ідеально лягає, він не провалюється у складки білим нальотом, не застигає на шкірі, не скочується. На фініші, спочатку, є вологий фініш, але вистачає близько двох хвилин на повну усадку, після, зволожена шкіра, без активної вологості на шкірі.

Результат від застосування

• Найбільш виражений і тривалий пункт - харчування шкіри. Тут же, шкіра цілий день неймовірно м'яка, ніжна, без жодного натяку на підтягування.
  • Зволоження також добре відчутне, причому вони поряд з поживними властивостями.
  • Збільшує щільність шкіри. Цей пункт також добре відчувається, шкіра візуально та й тактильно виглядає більш щільною, без в'ялості.
  • Знімає набряклість. Тут все зрозуміло, активні компоненти чудово себе показують і навіть після вечірнього використання - на ранок набряків немає.
  • Освітлює зону під очима. Спочатку думала, що це візуальний, тимчасовий ефект. Шкіра після нанесення виходить ніби підсвіченою, але дрібного шиммера перламутру в ньому немає. Але з кожним наступним застосуванням, я бачу, шкіра стає світлішою. Якщо синьова хронічна, вікова, тут потрібен лише комплексний підхід, і то завдання це досить складне. Ну а якщо, як у мене, буває періодично (втома очей, недосипання, перевтома), крем справляється.
  • Не має плівку, не залишає липкість, не скочується сам і не конфліктує з подальшим доглядом та декоративною косметикою. Також не викликав негативних наслідків на шкірі у вигляді алергічної реакції, печіння, почервоніння, подразнення.

Набір з вітаміном С від бренду Hillary сподобався моїй шкірі з першими мімічними зморшками, і сезон для знайомства з ним випав вдалий - такі текстури сподобались моїй шкірі в прохолоду.

В нього є такі переваги:

• Багатий на зволожуючі та живильні компоненти склад
  • Гігієнічний та зручний формат
  • Щільна та густа, але не жирна консистенція
  • Відсутність запаху
  • Відсутність небажаного/неприємного фінішу
  • Розподіл по шкірі без зусиль і гарна поглинання
  • Відсутність конфлікту з макіяжем
  • Запобігання новим зморшкам

Недоліки:

• немає.

Дякую за увагу до відгуку та всім тільки приємних та якісних покупок!