Аромат літніх спогадів та яскравого настрою
Груша в парфумерних композиціях завжди займає особливе місце. Особисто у мене є кілька бажаних нішевих ароматів з грушею, які точно хочу спробувати або придбати. Але, зараз не про них.
Pear Glace від Victoria's Secret вже у назві розкриває своє належання до фруктово-солодких ароматів. Це відносно молодий витвір: з'явився у 2022 році.
У мене міні формат на 75мл.
Класична версія - 250мл.
Флакон пластиковий, компактний. Не займає багато місця у сумці. Має дрібнодисперсний розпилювач. Оформлення Pear Glace у розкішному зеленому кольорі із зображенням зеленої груші. Виглядає приємно. А ось, дизайн кришки та кнопки розпилювача подобається більше у великих баночках VS.
Ноти аромату:
- цукрова груша
- соковита диня
Якщо порівнювати з іншими ароматами Victoria's Secret, то тут інтенсивність солодких нот десь на середині. Є у ньому нейтральні мотиви, які створюють баланс між солодким та зеленим звучаням.
Слухаючи Pear Glace, уява малює саме жовту стиглу солодку грушку. Можливо, все це вплив дині, яку я не відчуваю окремо від груші.
У спреї відчуваю:
- Аромат чистоти
- Солодку грушу
- Скошену траву
- Білі квіти
Звучання насичене, привабливе, ніжно-солодке. Груша гарно обіграна. Хоч тут й немає складної композиції, звучить вона не типово. За мірою згасання на шкірі ноти переходять у свіжо-солодку мильну вуаль.
Спрей створює яскраву літню атмосферу., пробуджує спогади про активний відпочинок, про прогулянки у фруктовому саду та серед полів.
Носити можна у будь-яку пору року. Головне під відповідний настрій. Аромат розкривається незалежно від погоди та не душить.
Якщо звикли до складних композицій та багатогранного звучання, цей аромат навряд чи зможе вразити. Хоча сам по собі, міст цікавий.
Окрім ароматичної функції, спрей як і лосьойн ще зволожує та живить шкіру. До складу аромату входить: алое, ромашка, вітаміни Е та С. Тому краще розпиляти безпосередньо на шкіру. Мені подобається й коли аромат зберігається на одязі та волоссі.
Стійкість середня. Та це нормально для міста.