Strange Love

Запах Богині

Запах Богині

Olympea - аромат богині, він п'янкий і наркотичний. Як на мене, це ідеальний жіночий аромат для вікової категорії до 50. Він справді окриляє.

Я чую неймовірно різкий імбирно-мандариновий шот з білоквітковим відлунням на старті. Ця фаза не триває довго, буквально перші 4-5 хв.

Солодка-солодка ванільна карамель з цедрою мандарин і крупними гранулами морської солі. Ця фаза триває найдовше: близько 6-8 годин. В дУші при потраплянні гарячої води на тіло, аромат активується наново, наче його обновили. Шлейф дууууже довгий і
по-хорошому токсичний, майже як у Black Opium. Чоловік каже: "Ммм, такий солодкий, але з гірчинкою". Коли я сказала йому за сіль в піраміді, він одразу зрозумів характер цієї "гірчинки". Так пахне морське повітря на березі Червоного моря. Тому Paco Rabanne Olympea завжди буде асоціюватися у мене ж сонцем, літом та морськими хвилями.

Я не відчуваю цієї трансформації в амброво-кашемірні ноти, можливо тому, що їхній запах надто сильно нагадує природний аромат моєї чистої шкіри.

Я кажу Olympea так! Аромат мене приваблює ще з моменту першого знайомства в 2015 році, коли він і з'явився. Планую спробувати ще 2-3 фланкери, особливо версію Aqua.