Чистикова Дар'я

Чистка обличчя на дому | Частина 1

Чистка обличчя на дому | Частина 1

Не скажу, що я профі у цьому плані, адже уз-скрабер у мене зазвичай припадає пилом 🤭 І річ не лише в тому, що я про нього забуваю, а й у тому, що знайти справді дієвий гель для такої процедури — це цілий квест.

Гель від Nanocode став для мене приємним відкриттям, він дав гарний та швидкий результат з першого ж використання. Розповідаю ⬇️

У мене пробничок гелю об'ємом 20 мл, тому на пакуванні особливо зупинятися не буду. Зазначу лише, що у виробника є варіанти пакування 75 та 250 мл.

Я використала пів пробничка за одну процедуру, тобто приблизно 10 мл на раз — цього цілком достатньо.

Сам гель має янтарний відтінок та трав'яний аромат. По текстурі більш густенький. По обличчю розподіляється легко, приємно охолоджує шкіру, ніяких неприємних відчуттів не викликає.

У складі:

🔻 Екстракт мальви – має заспокійливі та зволожувальні властивості, допомагає пом'якшити шкіру.

🔻 Екстракт алое – заспокоює шкіру, зменшує запалення, глибоко зволожує та сприяє регенерації клітин.

🔻 Сечовина – зволожувальний компонент, який допомагає утримувати вологу в шкірі, покращує текстуру та відлущує ороговілі клітини.

🔻 Саліцилова кислота – очищає пори, зменшує запалення та має відлущувальну дію, сприяє боротьбі з акне.

Підходить для всіх типів шкіри, навіть при куперозі або гіперкератозі.

Що робить?

Підготувлює шкіру до процедури атравматичного очищення, розкриває пори, розпушує епідерміс, очищає та оновлює шкіру, має протизапальну та антиоксидантну дію.

Як використовувати?

Наносити гель на очищену шкіру обличчя, зверху накрити плівкою. Через 10-15 хвилин провести процедуру очищення.

Враження від використання

Сам гель мені сподобався, він справді гарно готує шкіру до чищення і все йде як по маслу. Приємно охолоджує та тонізує, не викликає відчуття стягнутості. Пори очищуються буквально на очах:

Результат після 5-хвилинного очищення ультразвуковим скрабером говорить сам за себе. Як на мене, це шикарний ефект, досягнутий саме завдяки гелю.

Після такої чистки бажано заспокоїти шкіру масочкою 👌