Kerastase Premiere
Декальцинуючий догляд за волоссям
Останнім часом моя увага була прикута до стану волосся, воно здавалося втомленим, злегка ламким, а кінчики помітно сухими. Тому, коли я отримала лінійку продуктів Kerastase Premiere на тестування, це був наче шанс на “перезавантаження”.
Компанія Kérastase виявила, що пошкодження волосся спричиняє кальцій, який накопичується та зриває зв'язки між кератиновими ланцюгами. Щоб вирішити цю проблему, була створена лінійка Première, яка містить лимонну кислоту, гліцин і пептиди. Лимонна кислота нейтралізує тьмяність і жорсткість волосся, після чого гліцин глибоко відновлює його, з'єднуючи пошкоджені зв'язки між кератиновими ланцюгами.
Перш за все, мене зачарував чудовий аромат засобів, який асоціюється з салонним доглядом і тримається на волоссі протягом тривалого часу після миття.
- початкова нота: цитрусова гармонія з нотами мандарина
- серце: розкішні шовковисті квіти
- основа: аромат м’якої насиченої деревини
Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Цей продукт — це підготовки волосся до основного очищення. Густа консистенція ніби змиває всі накопичені залишки — від кальцію до стайлінгових засобів. Найбільше мене вразило, що після першого ж використання волосся стало більш гладким і здавалося, що структура вирівнялася. Приємний бонус — відчуття свіжості, яке трималося навіть наступного дня.
Засіб має прозору гелеву текстуру, яка зовсім не піниться, його слід наносити на вологе волосся перед миття шампунем. Ретельно розприділити масажними рухами й залишити на декілька хвилин після чого змити шампунем.
Декальцинуючий шампунь-ванна для відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Цей шампунь справжній порятунок для тих, хто часто піддає волосся стресу через укладки чи фарбування. Шампунь ретельно, але ніжно очищує, і вже під час промивання відчувається, як локони стаютт м’якшими. При цьому він не пересушує волосся і не залишає скрипучого ефекту. Ще одна деталь, яку помітила, кінчики виглядали більш живими.
Декальцинуючий кондиціонер для пом'якшення та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Цей продукт фінішний акорд догляду. Після використання волосся стає гладеньким, пружним і дуже легким у розчісуванні. Кондиціонер справді створює ту саму захисну плівку, про яку пишуть, — волосся виглядає доглянутим навіть у вітряну погоду. І найголовніше, він допомагає утримати вологу, завдяки чому можна забути про сухі кінчики.
Враження:
Мені надзвичайно подобаються засоби від Kérastase, і лінійка Première не виключення. Після використання всіх засобів цієї лінійки я отримала чудовий результат: волосся виглядає доглянутим і здоровим, з додатковим блиском і об'ємом. Ще однією перевагою є те, що волосся залишається свіжим довше і не потребує частого миття.
Лінійка Kerastase Premiere перевершила мої очікування. Вона підходить для всіх типів волосся, але особливо оцінять її ті, хто часто стикається з сухістю, ламкістю чи наслідками жорсткої води. Це справді комплексний підхід до відновлення, який не лише повертає волоссю життя, а й робить догляд справжнім задоволенням.
Коментарі (0)