Чистикова Дар'я

Чистка обличчя на дому | Частина 2

Чистка обличчя на дому | Частина 2

Масочка, що охолоджує, запокоює та зменшує подразнення після процедури чистки — маст хев. Ця масочка від NanoCode залишила приємні враження від використання та потішила дієвістю. Розповідаю більш детально про неї далі ⬇️

Представлена теж у пробничку об'ємом 20 мл. Розхід набагато менше за гель з попереднього допису, цього об'єму вистачить на 3-4 рази.

Консистенція маски густа, блідо-зеленого кольору та має яскраво виражений м'ятно-ментоловий аромат.

У складі присутні:

🔹️ Kaolin (каолін) — натуральна глина, відома своїми очисними властивостями. Вбирає надлишок себуму, звужує пори, покращує текстуру шкіри.

🔹️ Prunus Amygdalus Dulcis Oil (мигдальна олія) — живить і пом'якшує шкіру, багата на вітаміни А, Е та жирні кислоти.

🔹️ Aloe Barbadensis Extract (екстракт алое) — має заспокійливі, зволожуючі й протизапальні властивості.

🔹️ Malva Sylvestris Extract (екстракт мальви) — заспокоює і зволожує шкіру, сприяє відновленню клітин.

🔹️ Zinc Oxide (оксид цинку) — має протизапальні та заспокійливі властивості, захищає шкіру від подразнень.

🔹️ Panthenol (пантенол) — чудовий заспокійливий компонент, сприяє регенерації шкіри та утримує вологу.

🔹️ Menthol (ментол) — охолоджує шкіру, забезпечує відчуття свіжості.

🔹️ Titanium Dioxide (діоксид титану) — використовується як фізичний сонцезахисний фільтр, але в масці може також сприяти освітленню шкіри.

🔹️ SC-C02 Eucalyptus Extract (екстракт евкаліпта) — освіжає шкіру, має антисептичні властивості, сприяє очищенню.

🔹️ Farnesol — натуральний антибактеріальний компонент, допомагає боротися з недоліками шкіри.

Що робить?

Призначена надати заспокійливу і охолоджуючу дію, а також протизапальний ефект.

Як використовувати?

На очищену шкіру нанести невелику кількість маски, залишити на 15-20 хвилин, зняти вологими серветками. Для шкіри з акне і запаленнями застосовувати 2-3 рази в тиждень.

Враження від використання

При нанесенні на шкіру відчувається приємний холод. Я наносила дуже тонким шаром і за 15 хвилин витримки маска не висихає, не стягує шкіру, та доволі швидко змивається теплою водою. Також варто зазначити, що ментол у складі відчутний доволі яскраво весь час.

Мені сподобався стан шкіри після цієї маски. Справді, почервоніння майже зійшли в нуль, тон обличчя став більш світліший та свіжіший. Пори звузились, приємне відчуття прохолоди на шкірі я відчувала ще близько 30 хвилин. Шкіра не просила додаткового зволоження і взагалі почувала себе комфортно.

Гарний варіант для завершення процедури, обов’язково буду повторювати😉