Spodobaieva Maryna

Lamel Make Up Dazzle Glow

Чесно я не фанат блисків, тай відгуки про нього були досить суперечливі. Але три місяці назад я не змогла пройти повз цього відтінку. При всій моїй любові до Nyx, він виявився досить не поганим. Нікому не секрет, але пакування вони повторили за Nyx Fat Oil Lip Drip, але цей маркетинговий хіт точно спрацював.

Об’єм: 5ml.

Великий і досить зручний аплікатор, тут в нього більше схожість із Maybelline.

Він в міру липкий, має красивий глянцевий фініш, якщо нанести жирненько схоже на рідке скло.

Плюс сподобалося, що він дійсно зволожує губи. Навіть коли він з’їдається, губи все рівно виглядають зволоженими, за це просто великий плюс.

В складі є олія жожоба, сквален, екстракт портулаку, кокоат сахарози (який дає блиску солодкувату кокосову віддушку), пептид, церамід і вітамін Е. Вибачте, не всі бальзами мають такий склад.

Віддушка дійсно схожа на кокос з ноткою какао, солодкувата, але не інтенсивна.

Я обрала відтінок 408 – Cherry Cola. Красивий хамелеон, який грає при різному освітленні. При денному світлі темний блиск з коричневий відтінком з золотими блискітками. При штучному світлі він сливовий майже чорний з рожевими блискітками.

На руці він більш прозорий, покажу прирізному освітленні.

На губах він дає легкий коричневий відтінок, трішки перекриває свій пігмент, робить більш холодними. Ідеально поєднується з олівцями, на фото олівчик Glambee у відтінку 104.

Тож в цілому я дуже задоволена🖤