Inebrya Ice Cream Keratin Restructuring Shampoo
Відновлюючий шампунь з кератином
Волосся після фарбувань, фену, прасок та інших не дуже корисних речей починає втрачати свою красу і, звичайно ж, здоров'я. Тому я все частіше звертаю увагу на засоби для волосся з кератином, тому що він має крутий ефект, особливо на пошкодженій довжині.
З брендом Inebrya я вже знайома. Користувалася масками для волосся, тому вирішила спробувати і шампунь від цього бренду.
Для мене величезним плюсом є те, що шампунь можна придбати в малень кому об'ємі. Завжди є така ймовірність, що засіб не підійде. Обрала я баночку 100 мл, для першого знайомства цілком вистачить. Мені подобається що лінійки продуктів оформлені в одному стилі - стильні світло-рожеві пляшечки.
Шампунь середньої густоти, прозорого кольору із дуже легким перламутром. Піноутворення відмінне, особливо якщо порівнювати з безсульфатними шампунями, якими я користувалася довгий час до цього.
Аромат приємний, солодкуватий. Нагадує цукерку з нотами груши. Но волоссі тримається не довго легкою віддушкою.
Після миття отримую чисте волосся, але без скрипу. Все в міру. Після шампуню немає ні подразнення, ні пересишування шкіри, ні сверблячки. Шампунь не робить волосся жорстким, не пересушує, а навпаки надає м'якості та приємних тактильних відчуттів. Приємним бонусом став той факт, що шампунь не провокує швидкого забруднення коренів і з ним волосся залишається чистим і свіжим до двох днів. Об'єм не додає, але й не краде природній.