Аніта

Inebrya Ice Cream Keratin Restructuring Shampoo

Inebrya Ice Cream Keratin Restructuring Shampoo

Волосся після фарбувань, фену, прасок та інших не дуже корисних речей починає втрачати свою красу і, звичайно ж, здоров'я. Тому я все частіше звертаю увагу на засоби для волосся з кератином, тому що він має крутий ефект, особливо на пошкодженій довжині.
З брендом Inebrya я вже знайома. Користувалася масками для волосся, тому вирішила спробувати і шампунь від цього бренду.

Для мене величезним плюсом є те, що шампунь можна придбати в маленькому об'ємі. Завжди є така ймовірність, що засіб не підійде. Обрала я баночку 100 мл, для першого знайомства цілком вистачить. Мені подобається що лінійки продуктів оформлені в одному стилі - стильні світло-рожеві пляшечки.

Шампунь середньої густоти, прозорого кольору із дуже легким перламутром. Піноутворення відмінне, особливо якщо порівнювати з безсульфатними шампунями, якими я користувалася довгий час до цього.

Аромат приємний, солодкуватий. Нагадує цукерку з нотами груши. Но волоссі тримається не довго легкою віддушкою.

Після миття отримую чисте волосся, але без скрипу. Все в міру. Після шампуню немає ні подразнення, ні пересишування шкіри, ні сверблячки. Шампунь не робить волосся жорстким, не пересушує, а навпаки надає м'якості та приємних тактильних відчуттів. Приємним бонусом став той факт, що шампунь не провокує швидкого забруднення коренів і з ним волосся залишається чистим і свіжим до двох днів. Об'єм не додає, але й не краде природній.