Багатофункціональна олія для в'юнкого волосся Alfaparf Semi Di Lino
Як зробити кінчики волосся слухняними, якщо не хочеться їх стригти
Досить довгий час я намагаюся відростити волосся. Якщо ви теж намагаєтесь відростити довжину, то розумієте яка особливість завжди заважає. Звичний догляд для здорової довжини не справляється зі зношеними згодом кінчиками. Вони погано сприймають живлення, негарно лежать, плутаються і ломаються. Так і хочеться скоріше їх підрізати. Але все ж таки намагаюся виправити ситуацію і купую різні доглядові засоби для кінчиків волосся. В моєму арсеналі є різні олійки, але якось не було від них вау ефекту. Тому я завжди в пошуках чогось нового.
Нещодавно познайомилася з італійським брендом Alfaparf і мені порадили придбати багатофункціональну олійку для волосся. Мене збентежило те, що вона для в'юнкого волосся. Тому як зазвичай для першого знайомства обрала пробні зразки.
Олійка має рідку консистенцію. Як підігріте кокосове масло. Швидко розливається по руці. Слизьке та трохи жирне. Наносити потрібно невелику кількість, бо можна зробити жирне волосся.
Аромат пряний, трохи солодкуватий. З часом стає більш м'яким і теплішим. Нагадує якісь легкі чоловічі парфуми. На волоссі майже не відчувається.
Основні компоненти:
🧩Технологія Urban Defence Pro - захищає волосся від навколишнього середовища
🧩Комплекс Shine Fix - надає волоссю 24-годинний блиск
🧩Комплекс Color Fix - містить УФ-фільтр та антиоксиданти, захищає волосся від втрати кольору.
🧩Технологія Climate-Proof – захисний бар'єр, що підтримує правильний рівень зволоження волосся за будь-якої погоди.
🧩Масло манкетті - живить та зволожує волосяне волокно
Олійка досить економна, пробного зразка вистачає на декілька разів, бо потрібно зовсім не велику кількість. Вона добре розтирається у долоньках і переноситься на волосся. Кінчики після нанесення не перевантажуються, не склеюються. Волосся набуває красивий блиск. Незважаючи на те, що олія рідка, вона відмінно дисциплінує неслухняні кінчики волосся. Робить їх м'якими, створює шовковистість. Олійка Alfaparf не залишає липких слідів, не жирнить волосся . Основа засобу силікони - це додатковий захист волосся при гарячому укладанні.
Гарний засіб, вартий уваги, не зважаючи навіть на те, що написано для в'юнкого волосся, він мені теж підійшов. Авжеж олія не врятує волосся від посічених кінчиків але вона відмінно маскує недоліки давно не стрижених кінчиків.
Коментарі (0)