Подарунок для справжні х чоловіків від Barbers
Подарунковий набір Barbers Mens Set Sandalwood & Grapefruit
Новорічні свята вже наближаються до нас, тому вже час заздалегідь продумати подарунки. Не знаю як вам, але мені тяжко давався вибір подарунків саме чоловікам, але з наборами Barbers не потрібно ламати голову, саме необхідно зібрано в різі тандеми.
Набір з Гелем для душу, лосьйоном після гоління та шкарпетками в одному стильному пакуванні. Чорна картона коробка, всередині якої чорний мішечок із усіма засобами.
Barbers Sacramento Premium Shower Gel
Гель для душу з пантенолом та ароматом грейпфрута. Пляшечка об'ємом 500мл, якої має вистачити на довго, із зручним дозатором.
Консистенція в гелю середньої густоти, він швидко піниться в щільну пінку, навіть з малої кількості. До тіла дуже приємний, гарно очищує та зволожує шкіру.
Аромат свіжих цитрусів: трошки терпкий, солодкуватий та свіжий. Відчуття, ніби в душ принесли свіже нарізаний грейпфрут та світі. Чоловічі засоби для тіла мають гарну стійкість на тілі, за що окремий лайк.
Barbers London Aftershave Lotion
Заспокійливий лосьйон після гоління у форматі 100мл, має зручну помпу під кришкою, для дозування засобу при нанесенні та виливанні в долоні.
Лосьйон має антибактеріальну та заспокійливу дію, запобігає прояву подразнень на шкірі.
В складі містить алое вера - що славиться своїм заспокійливим ефектом, олії конопель - відновлюють шкіру та олія мигдалю - надають шкірі тонусу.
Консистенція рідка, водяниста, після нанесення шкіра наче сяє та гарно зволожена. Аромат свіжий, наче ранкової галявини, надає якоїсь життєвої енергії.
Шкарпетки чоловічі "If You Can Read This, Bring Me Beer"
Жоден подарунок чоловікам не обходиться без наявності в ньому шкарпеток, їх точно ніколи не буває багато.
Шкарпеточки чорного кольору, збоку мають вишету емблему бренду та напис на стопах, досить прикольно виглядає. Особисто я обожнюю такі прикольні шкарпетки як собі так і бачити на інших.
Матеріал приємний, що дозволяє шкірі дихати і при якому ніжки не будуть пітніти: бавовна, еластан, поліамід. Вони добре тягнуться та підійдуть на 41-43 розмір.
Коментарі (0)