PILIRINA 💛💙

Яєчко від PASTEL: достойна альтернатива Beauty Blender та мого старенького Real Techniques

Яєчко від PASTEL: достойна альтернатива Beauty Blender та мого старенького  Real Techniques
Яєчко від PASTEL: достойна альтернатива Beauty Blender та мого старенького  Real Techniques

Зараз спонж від PASTEL – мій щоденний помічник для ідеального нанесення тону. Ним зручно наносити тональну основу будь-якоі щільності, BB/СС-креми, консилери. Покриття виходить легшим, повітрянішим. Спонж майже завжди змочую водою перед нанесенням.

Тут зручна краплевидна форма, він не з’ідає текстуру тону, швидко сохне після очищення водою, з ним покриття тонке та рівномірне на обличчі.

Миття? З цим все ок. Не потрібно досить довго "жамкати" його під водою, я мию звичайним дитячим милом. Якщо ставиться до нього дбайливо він прослужить вам дуже довго.

Я порівнюю його зі своім старим від Real Techniques. Той трохи м’якше, тут нічого не скажу, але контакт із водою його зробив настільки страшним і, чесно кажучи, м’яка текстура з’ідала з ним надто багато тонального.

Наприклад, коли користуєшся Chanel чи Dior, то розхід тонального засобу відчувається добре, бо багато засобу всочується у матеріал спонжу, а не у шкіру. З PASTEL розхід тональних економніший у рази, бо він плотніший.

Одним словом, беріть не пошкодуєте спонж від PASTEL навіть не роздумуючи, бо краще за цю ціну навряд чи знайдете щось краще. Я багато експерементувала з цими яєчками. На практичному досвіді відчувається, що це точно не китайська одноразка. Я рекомендую кожній дівчині мати у косметичці таку чудову річ від цього турецького бренду, адже з ним макіяж виходить швидше та якісніше!

А у вас який зараз спонж, зізнавайтеся?)