Empty bottles
Листопадові викидушки: Короткі відгуки та враження
У листопаді в мене назбиралось чимало пустих баночок, адже я вирішила максимально очистити простір. Ви ж знаєте, щоб отримати щось нове, спочатку треба позбутися старого. Отже, ось що закінчилось цього місяця:
1. Гель для душу La Petit Marseillais «Мигдаль»
На жаль, ні. Пахне хімозно, аромат зовсім не сподобався.
2. Мініатюра шампуню L’Oréal Professionnel
Дуже сподобався! Добре промиває, при цьому не сушить волосся. Економний у використанні, а аромат просто бомба – насичений і приємний.
🤍
3. Мініатюра шампуню Matrix
Чудовий м’який шампунь з неймовірно приємним вершковим ароматом.
4. Гель для душу Avenue Des Parfums Midnight Nice
Прекрасний свіжий і вишуканий аромат. Добре піниться і залишає приємне відчуття після душу.
🤍
5. Міст-шимер від Mermade
Використовувала після душу. Має приємний фруктовий аромат, легке зволоження та надає делікатного сяйва шкірі.
6. Щітка Tangle Angel Re:Born
Моя улюблениця, але життя її вже добряче потріпало. Щітка не призначена для сушки феном, але я її “призначила” 😂. Служила з серпня 2022 року.
🤍
7. Спрей Matrix Miracle
Просто суперріч! Допомагає розплутати та пом’якшити волосся, а ще має термозахисні властивості.
🤍
8. Парфуми Cassandra Rose Jasmin
Цитрусово-квіткові ноти з ніжним жасмином. Легкий бюджетний аромат, дуже гідний для своєї ціни.
🤍
9. Моделююча сироватка для декольте Reclaire
Чудовий продукт! Використовувала як для зони декольте, так і для тіла. Має легке зволоження, заспокоює шкіру, особливо якщо використовувати для тіла після гоління.
Коментарі (0)