Ну які ж вони красиві
Ці блиски - справжнє естетичне задоволення. Їх хочеться тримати в руках і всім показувати…так гарно вони виглядають
Я вже не один раз задивлялися на косметику ABH, але якось завжди відклалала покупку.
Та коли я побачила акцію... зрозуміла, що час точно настав.
Я хотіла спочаику один блиск...але вагалася з відтінками.
І натрапила на такий набір, який коштував 720 грн...це, по суті, дешевше, ніж купляти один блиск.
Тому замовила зразу. Бо такі блиски по 360 грн...це рідкість.
Блиски виглядають дуже естетично і дорого. Їх постійно хочеться тримати в руках.
В наборі був Guava і Deep taupe.
Я бачила огляди, як класно гуава виглядає на губах, але відтінок дуже специфічний...підійде точно не всім і не під кожний макіяж.
Це нюд, але дуже вибагливий.
Пензлик в них тонкий і плоский, на перший погляд дуже незручний. Але ним досить легко і комфортно малювати губи.
А ще запах в блиску дуже специфічний...це ваніль наперемішку з якоюсь хімією. В перші рази не дуже, потім звикаєш. Я перевірила склад, і він там досить достойний. Чого такий запах, я не знаю ...добре, що смаку нема.
Блиск ідеально лягає на губи. Не розтікається, дає дуже класний вигляд.
Тут я задоволена на всі 100. А ще він зовсім не відчутний на губах, і не липкий. Це мені теж подобається дуже.
І губи не сушить. Для мене це рідкість, особливо, коли холодно.
Мені ці блиски дуже сподобались. Враховуючи ціну і дизайн- це взагалі 🔥.
Чи відрізняються вони від інших, більш бюджетніших і "ходових" блисків...так, відрізняються. Це помітно зразу.
В них зовсім інша текстура, формула мʼяка і комфортна.
Чи купила б я його за повну вартість? Тепер швидше "так".
До цих блисків постійно тягнеться рука. А після змивання видно, що губи зовсім не сухі, а навпаки, ніби зволожені.
Тож покупкою задоволена в блиски рекомендую❤️
Коментарі (0)