Trussardi Eau : пудровий аромат який провів мій ніс
Або як я здивувалась нотам, коли відкрила піраміду
Більшість ароматів бренду, я сприймаю дуже гарно. В них відчувається якась елегантність, спокій і інколи діловий підтекст. Авжеж, ми не будемо розбирати Le Vie Di Milano, де зустрічаються аромати з доволі складними нотами і інколи - складним сприйняттям. В нас мова піде про Trussardi Eau de Parfum, який я брала на осліп, знаючи що мені повинно сподобатись. І знаєте ? Сподобалось. Але є один нюанс.
Солодка і густа пудра, це перше що я відчула з флакону. Вона відчувається соковито, наче найсолодша квітка троянди, притрушена прохолодною росою в теплий серпневий ранок. Від неї наче підіймається пар, а голова йде обертом від солодкої вершкової ноти, що так гарно переплітається з квітковими мотивами.
Після розпилення , яскравий аромат з легкою терпкістю і трав'янистістю, шокує яскравим квітковим звучанням.З другого разу, в ароматі більше розкривається тема фужерності, а точніше проявляється пачулі. Трошки пекуче, воно з кислинкою вірвалось в цей танок і при сильному нанесенні я його активно відчуваю, як і деякі інші ноти. Ваніль б'є в ніс солодким шлейфом, викликаючи бажання повністю забутися в ароматі. На задньому фоні, позаду солодких акордів і кремової пудри, сидить тиха і непримітна лаванда, яка відчувається легкою прохолодою в носі, та й подібне звучання зустрічала в Mon Guerlain Bloom of Rose, що правда більш прохолодне. Аромат має приємні анімалістичні ноти, що дають відчуття сексуальності , жіночності і другої шкіри. Це аромат стає якимось образом, який надягаючи - змінюєш свій настрій.
Густий, солодкий, з легкою пряністю, він стає ідеальним прикладом густої пудри, майже медової. Він здається доволі простим і елегантним, але він не простий. Він обдурив мене. Я активно чую солодку, густу троянду, я чую цей гул бджіл над королевою і сама хочу увібрати весь цей мед. АЛЕ ЇЇ ТАМ НЕМАЄ. Там ніколи не було троянди, ніколи....
- Старт: Італійський мандарин, Неролі, Томат. Я не відчула цей старт, а він же такий простий... Я не чую навіть мандарина, хіба як легка кислинка коли більш активно наносила аромат на руку, що б передати свої відчуття. Ну що до томату та неролі... Я майже завжди чую неролі, мені ця нота не дуже по душі, тож відчуваю, а тут - та я навіть не знала що тут є якісь білоквіти.
- Середні ноти: Жасмин, Жоржини, Лаванда. Ну тут я аж молодець, аж одна нота і то - не найактивніша.Лаванда трошки помітна, я відчувала подібне звучання в інших ароматах , по типу того ж Mon Guerlain, точніше його фланкерів. А трояндою тут і не пахло, тут виявляється жасмин. Цей густий, немовірно солодкий аромат, який так мене загіпнотизував - це жасмин. Я цим на стільки здивована, що і не можу передати. Розумієте, я збираюсь замовити собі Pure Jasmine з цієї ж колекції, знаючи що ось там жасмин, відчувається і носиться як жасмин. А тут я відчуваю солодку, тягучу, медові троянду. Я в шоці. Що до Жоржини, то вважайте що її тут нема - вона для терпкості аромату, для посилення деяких нот.
- База : Замша, Пачулі, Фіалка. Якщо пачулі я відчула не одразу, але відчула, замша придала композиції другу шкіру, то от фіалку я не відчула. Але тут не в фіалці справа. Я перепрошую, а де ваніль ? 😂 Я ж її так активно чую. Але ні, нема тут ванілі, чи хоча б сандалу, тонки, чи що там в базі у La Vie Est Belle, пудру якого - нагадує мені цей аромат.
Що ми сьогодні дізналися ? Trussardi Eau de Parfum - це чудовий, компліментарний, шлейфовий аромат, який має в собі неймовірно густу пудру. Це не відчувається вінтажно, не відчувається і легковажно. Це стильно, сексуально і насичено. Для мене є якісь отголоски в цьому ароматі від La Vie Est Belle, точніше його ванільна пудра, відчувається і натяк на Mon Guerlain Bloom of Rose. Мені в цьому ароматі подобається як звучить замша, проскакує і якась деревина, якої тут теж нема доречі. Аромат звучить не моно композицією, але ноти підібрані доволі гарно. Також, в ароматі читається і густота одного знаменитого аромату - Si, точніше з його фланкерами. Чи пов'язано це з тим, що і те і те творіння Жюлі Массе? Можливо. Але мабуть це стійка асоціація з мамою, до якої цей аромат і перекочував, а я ж мабуть собі візьму Pure Jasmine де я чітко чую жасмин до якого я звикла.
А аромат цей - раджу протестити.
Коментарі (0)