Еліксир молодості або ще одна крутезна маска для тих, кому за))
Щоб не було, а догляд за планом))
Моя любов до гідрогелевих масочок Джоко безмежна, і ця не виключення). Роблю маски регулярно і бачу прямо виразний результат, але і якщо використовувати перед особливою подією, то так само буде максимально ефективно🥰. Після цієї ліфтинг-маски бачу звуження пор, освітлення мого рожевого личка, плюс я додатково отримала більш підтягнутий та свіжий вигляд, що мене дуже тішить)). В складі тут окрім альгінату міститься гіалуронова кислота, гліцерин та екстракт ікри, а ще вона сяє золотистими блискітками🤩.
Я ділю одну пачку на 2 використання, заливаю порошок трохи теплою водою і ретельно перемішую. Тут головне - не пропустити момент застигання, бо інакше доведеться викинути). Далі швиденько наносимо на обличчя і лягаємо горизонтально на 20-25 хвилин)).
Протягом всього часу маска відчутно охолоджує шкіру і це кайф))). Насправді це не тільки приємно, а ще й корисно для нашої молодості та здоров'я, причому даний ефект зберігається ще деякий час після зняття маски, за що від мене окрема подяка виробнику🥰.
Знімається дуже легко, одним пластом, постаралась зняти макро, щоб ви побачили, як сюять ці блискітки)).
Результат - розгладжена зволожена шкіра, зменшені пори та більш світлий та рівномірний тон. Вважаю, що всім чутливошкірим обов'язково треба мати запас цих гідрогелек, тому ще вони справді ну дуж е ефективні🤗.
Коментарі (0)