Крем для рук Do Scripa
Сертифікований український косметичний бренд DS-cosmetics
Це моє перше знайомство з брендом з Дружківки. Сертифікована косметика, базується на знаннях провізора-технолога, фармацевта Ганни. Мені часом складно класифікувати бренди на зрозумілі категорії, коли бренд не пише "натуральна косметика", а описує себе без вузької направленності. Цей бренд всеж віднесу до космецевтики.
Крем має легкий аромат, лаванди майже не відчувається, приємний. Середня по щільності кремова текстура. При розподіленні на шкіру вже відчуваються олії і аромат сквалана. На шкірі не відчувається важкості, приємний захист, а потім вжух і легкість, наче олій і не має. Магія сквалану. ✨Той самий крем, який поглинається повністю, через час не змивається з рук, не залишає плівки.
💠Активні інгредієнти: Олії (2), Сквалан, Вітамін Е, Пантенол (Вітамін В5)💠
Цей крем мені сподобався легкістю, середнім зволоженням. Після прибирання, активного миття посуду - те, що треба. Наношу не тільки на руки, а і на тіло, бо полюбляю олії взимку. Шкіра з ними більш захищення, а в мене вона суха в холодний період.
Мені не сподобалось пакування, бо дозатор це зручно на початку, коли засобу все менше, то і важче його діставати. Тож я нагло перелила крем в інші дві ємності, щоб було біля ліжка та у ванній кімнаті.
Буде цікаво знайомитись з брендом і надалі✨
Ще буде враження про бальзам для губ 👉https://club.makeup.com.ua/looks/52933/
Коментарі (0)