Dott Plum & Cedar
🎀
Мої полички все більше заполоняють засоби від DOTT .
І я цьому дуже радію , адже можу щиро зізнатись - я обожнюю даний бренд!
Я дуже хотіла спробувати гель для душу . Для себе обрала Dott Plum & Cedar .
Неочікувала того, що він прийде запакований в окремій картонній коробочці , з рожевою наліпкою, а всередині яскравий , стильний , брендований папір та неймовірної краси флакон .
За продумані деталі - великий плюс. Викликає захват .
Флакон
🎀Мені дуже подобається форма флакону.
🎀Вона незвична, креативна, елегантна, та дуже стильна.
🎀Він виконаний із прозорого пластику.
🎀Має круглу основу, на якій є тиснення з назвою бренду, та продовгуватий верх, на якому зафіксована наліпка із всією необхідною інформацією для споживача.
🎀Дозатор виглядає розкішно , він під срібло , круглої форми з довгим носиком.
🎀Естетична насолода, що ще можна сказати ...я кайфую
Текстура, аромат, активні компоненти
🎀Крізь флакон вже видніється дуже гарний колір засобу.
Ніжний , рожевий відтінок . Дуже подобається.
🎀Текстура кремово-гелева. Створює ніжну, пишну , ароматну піну.
🎀Запах PLUM & CEDAR : солодкий та свіжий
Верхні ноти: Гранат, Слива, Малина
Ноти серця: Гвоздика, Рожевий Перець, Жасмин, Конвалія, Дерево Гуаяк
Базові ноти: Кедр з Вірджинії, Пачулі, Мускус, Амбра і Пряність
Аромат досить багатогранний. Він відкривається спочатку соковитим гранатом, сливою, малиною, після цього стає більш пряний , та залишає на шкірі приємні , деревинні нотки . Ніжні, теплі , затишні.
(Сьогодні приймаючи зранку душ - відключили світло , а я саме наносила гель , мої нюхові рецептори в темноті стали ніби більш чутливі , аромат відкривався дуже приємно та цікаво, я змогла на максимум ним насолодитися. Вийшла така собі - ранкова ароматерапія)
🎀Серед активних компонентів :
- Д-пантенол, який забезпечить чистоту та комфорт шкірі;
- Трегалоза, яка посилює бар'єрну функцію шкіри та допомагає підтримувати здоров'я шкіри, захищаючи її від висихання;
- Молочна кислота сприяє нормалізації вироблення себуму й запобігає появи вугрів та висипань;
- Бетаїн надає засобу активної піни, при тому зберігає нейтральний pH, не стягує та не сушить, підходить для частого застосування, у тому числі після активних спортивних тренувань.
Висновок
Я дуже люблю красиві речі навколо - і коли гель для душу настільки естетичний , ароматний , красивий - це ВАУ! Я готова постійно його повторювати без, будь-яких, сумніві. В результаті шкіра гарно очищена, ароматна, доглянута, взагалі немає відчуття с ухості, чи дискомфорту.
Щиро рекомендую спробувати!
Коментарі (0)