Боротьба з випадінням по-німецьки
Як відпустити волосся після невдалого фарбування?
Дівчата, це біда! Я мала здорове довге волосся свого природньго кольору , але весняний гормональний бум вдарив в голову і я вирішила зробити освітлення прядок 🤦🏻♀️
Моє довге волосся стало мочалкою, дуже плуталось , обрізала довжину з поясу по плечі , але воно не відростає вже 7 місяців, таке відчуття, що відросло пару сантиметрів, а через стресове життя в щоденних і "щоночних" обстрілах, воно ще випадає.
Але я знайшла декілька способів, які все ж таки допомогли за останній місяць відростити трошки пушка
1) Окрім мультивітамінів , почала приймати окремо біотин і колаген 🫡 А ще споживати більше білку у раціоні + ягоди, фрукти, овочі (хоча ціни самі знаєте😝)
2) Почала робити масажі голови щіточкою з різними тоніками , про один розкажу сьогодні
Цей засіб "Ріст і сила" від Balea мені привезла подруга з Німечинни. Виробник рекомендує наносити цю сироватку кожен день, але для жирного волосся це не варіант, тому використовую перед миттям (через день) . Результат повинен бути через 12 тижнів , але вже ніби непогано , росте швидше .
Що у складі ?
Кофеїн для росту , кератин та байкапил для укріплення 🫡
Засіб непоганий, але водянисті тонкім люблю більше і вони для мене приємніші 🌼
Коментарі (0)