ksnklb

Гладке волосся за 8 секунд

Цей засіб вже давно здобув свою популярність завдяки швидкій та видимій дії на волосся, а я лише зараз його спробувала)
На щастя, Masil пропонує нашій увазі різні об'єми своїх продуктів і можна обрати, як і травел баночку, так і стік об'ємом 8мл, якраз у мене такий)
Цікаве починається із розведення цієї маски, адже вона у стіку у рідкому стані і її потрібно розвести з водою, пропорцією 1:1, та я лила воду "на око". Для розведення маски я взяла пластикову мисочку та лопатку. Одразу маска була рідка та прозора, та при контакті з водою почала набувати білого кольору. Засіб потрібно змішувати до утворення однорідної кремової консистенції, вона загалом виходить як легка маска. Аромат у неї нагадує якусь газовану воду, яскравий, трохи цитрусовий.
Наноситься маска звичайно, після миття волосся шампунем, вона швидко поглинається волоссям, не залишається на ньому, і вже на цьому короткому етапі робить його дуже гладким, та її ж майже одразу треба змити. Навіть після змивання волосся залишається дуже гладеньке та не забруднене.
Не знаю, як це так швидко працює, та у результаті волосся дуже гарне на дотик, воно не сплутане, не "літає", дуже добре розчісується. Ця маска робить з волосся таке гарне блискуче полотно, а кожна окрема волосинка еластична та водночас міцна.
Звісно, цікаво як ця маска спрацює на моєму волоссі при постійному використанні, та як експрес засіб, вона крута.
У складі вказано багато амінокислот та екстрактів.