Ірина 🦋

Avenue Des Parfums Cherry Osaka

З ароматом Cherry Osaka від українського бренду 🇺🇦Avenue Des Parfums я вперше познайомилася у гелі для душу, про який розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/47700/

Аромат 🌺 мені дуже сподобався, я взагалі люблю такий вишневий напрямок ароматів у дусі Tom Ford Lost Cherry, тому я вирішила для початку придбати пробник парфуму, тому що аромат у гелі мені сподобався, але у його стійкості у парфумі я сумнівалася. Парфумерію зі стійкістю "на годину", я в свою колекцію намагаюся не купувати

Парфум представлений в обʼємі 50ml і пробник 2ml, ціна 💰виявилася дуже приємною для такої якості 👍🏼

Стать: для жінок

Тип аромату: квіткові, східні Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал

Цей аромат, наповнений чуттєвими нотами вишні, дарує відчуття загадковості, пасуючи для створення вражаючого щоденного образу. Він нагадує про квітучі вишневі дерева в Осаці, які розкривають красу у всій її пишноті.

Початкова нота зустрічає насиченими нюансами гіркого мигдалю, лікеру тай чорної вишні, які одразу привертають увагу і викликають відчуття свята. Гіркий мигдаль додає легкої терпкості, надаючи звучанню глибини, тоді як лікер створює солодку, алкоголічну п’янкість, яка збуджує відчуття пригоди. Чорна вишня вносить в композицію соковитість, створюючи враження соковитого плодового вибуху.

Нота серця наповнена акцентами вишні, жасмину самбак, сливи й турецької троянди, які створюють чуттєву атмосферу й занурюють у світ романтики.

Кінцева нота залишає шлейф з солодких мотивів бобів тонка, ванілі й кориці в поєднанні зі смолянистими тонами бензоїну, перуанського бальзаму, сандалу й кедра. Цей багатогранний фінал доповнюють пряний акорд гвоздики й землистий півтон ветивера, передаючи відчуття затишку.

У схожих ароматах бренд називає саме парфуми Tom Ford Lost Cherry та Alhambra Lovely Cherie.

Ці аромати дійсно дуже схожі своїм напрямом, пробувала їх усі, особливо в шлейфі вони мало відрізняються.

Також до дуже схожих ароматів можу додати Mermade Night In Paris та Cherry Bouquet Afnan

З ароматом Khaltat Night Attar Collection схожості на мій погляд набагато менше, це вже складніший спеціально-пачулевий аромат.

Cherry Osaka для мене аромат досить приємний, підійде як і молоденьким дівчаткам, так і тим, хто старший і любить вишневі, як кажуть деякі компотні аромати. Аромат солодкий але не нудотний, в базі стає більш ванільний, але база для мене приємна без сюрпризів. Шлейф теж помітний, особливо на вулиці коли є вітерець, часто чую схожий шлейф від перехожих. Стійкість за свою вартість досить непогана, від себе я відчуваю його близько 6 годин точно, на речах та волоссі залишається на довше

Якщо ви любите вишневі 🍒 не вигадливі аромати, можу рекомендувати спробувати, тим більше є пробник 😉

Коли мої інші схожі аромати закінчаться, я із задоволенням куплю 🛍️ Cherry Osaka у повному об'ємі на заміну 👌🏼

У бренду крім парфуму та гелю для душу, є міст для тіла з цим ароматом.

Також маю 4 інших парфумів від Avenue Des Parfums про які скоро розповім, підписуйся, щоб не пропустити 🤗

Кому цікаво допис на мій іншій вишневий аромат https://club.makeup.com.ua/post/39348/

А як ви ставитеся до вишневих ароматів у парфумерії?