Розкіш для волосся від Tink)
Superfood for hair | Avocado&Collagen
Закінчивши всі наявні у мене маски для волосся, на полиці у ванній лишились лише бальзами. Але так як я майже 99% свого часу ходжу з пучком на голові, кінчики мого волосся стають надто сухими і потребують більшого зволоження, розгладження та живлення.
Бренд Тінк я люблю, а ще дуже люблю 🥑, тому і обрала саме цю маску. Вона позиціонується як засіб для надання обʼєму волоссю, але навряд чи думаю маску може давати обʼєм (хіба що шампунь на це здатен). Натомість ця масочка володіє іншими крутими властивостями)
Маска представлена у круглій баночці обʼємом 250 мл, всередині наявна пластикова захисна мембрана.
Ціна на неї дуже бюджетна - близько 150 грн (а зараз взагалі 126), і за той ефект, який вона дала моєму волоссю, я задоволена повністю.
Консистенція в неї густого крему, білого кольору.
Вона не надто жирна, схожа на суфле, при цьому легко розподіляється по волоссю і змивається також (не треба витрачати 150 л води для того щоб змити одну лиш маску).
Аромат приторно-солодкий - авокадо не пахне, але теж приємно) на волоссі не залишається.
Про склад)
Виділяю основні активи у цій масці для волосся:
🥑Avocado Oil (олія авокадо) - забезпечує живлення і зволоження волосся, містить вітаміни і жирні кислоти.
🥑Olive Oil (оливкова олія) - глибоко зволожує, відновлює і додає блиск.
🥑Hydrolyzed Collagen (гідролізований колаген) - підсилює еластичність і захищає волосся від пошкоджень.
🥑Cetearyl Olivate і Sorbitan Olivate - натуральні емульгатори з оливкової олії, які підтримують зволоження і покращують текстуру засобу.
🥑Trimethyl-Silylamodimethicone (і C11-C15 Pareth-5, C11-C15 Pareth-9) - силіконоподібний комплекс для захисту волосся, розгладження і додання блиску.
🥑Chamomilla Recutita Extract (екстракт ромашки) - заспокоює шкіру голови і має протизапальні властивості.
🥑Citrus Aurantifolia (Lime) Extract (екстракт лайму) - надає тонізуючий ефект
🥑Tocopheryl Acetate (вітамін Е)
Бренд зазначає, що дана маска є універсальною і підходить для всіх типів волосся. Не знаю, чи так це, але для мого нормального, прямого, нефарбованого волосся вона підійшла ідеально.
Я наношу маску на всю довжину волосся, починаючи від потилиці і аж до кінчиків.
Залишаю зазвичай не більше, ніж на 5 хвилин (можна і на 10, але я не маю часу стільки чекати зранку). Цього цілком достатньо, щоб волосся її поглинуло і ввібрало усі корисності.
Як я уже казала, маска змивається легко, не лишаючи жирності на волосся та спині.
Ефект мені дуже подобається: волосся розгладжене, обтяжене (але не надто сильно) в хорошому сенсі.
Маска не пришвидшує забруднення голови.
Кінчики наповнені і живі, мʼякі - сухість повністю під контролем.
Я використовую маску десь близько 2 разів на тиждень, кожне третє миття голови. Мені подобається, як маска працює на моєму волоссі, тож я з задоволенням в майбутньому спробую й інші подібні від Tink, адже вибір там справді величезний)
Коментарі (0)