Mandarinka

Маска для об'єму волосся від Tink з авокадо

Маска для об'єму волосся від Tink з авокадо

Вітаю! У мене жирний тип шкіри голови, тому мені доводиться мити її щодня. Затестувала я маску для об'єму волосся від Tink і готова ділитись результатами.

Маска для об'єму волосся від Tink з авокадо
Маска для об'єму волосся від Tink з авокадо

Маска має дуже густу консистенцію, вона прям намазується на волосся і не "тане", а прям лягає, тому треба гарненько її нанести. Але є в цьому і плюс - вона не стікає одразу, а навпаки добре тримається)

Аромат свіженький, таки собі цитрусовий, але дуже приємний.

Аналіз складу тепер доступий на мейкапі (до речі дууже зручна функція, тому навіть не розуміючись на цьому можна почитати наскільки багатий склад засобу). Єдине що відмічу, що склад багатий, не має шкідливих компонентів і спрямований на озгладжування волосся.

  1. Шампунь від Tink з манго, наношу двічі
  2. Маска з авокадо Tink, яку витримую десь 5 хвилин
  3. Після підсушую волосся і як спрей використовую GlissKur

А тепер про результати:

🥑 Об'єм: всі маски необхідно наносити відступаючи від коренів, навіть сам виробник пише "Нанесіть маску на чисте вологе волосся, уникаючи зони біля коріння", то про який об'єм може йти мова, якщо ми наносимо маску чисто на довжину? Скажу чесно на цей пункт я і не розраховувала і вам не рекомендую!

🥑 Розгладжування: таааак! От це дійсно те, що дає маска, я її обожнюю за це. Волосся гладке, струїться, хочеться постійно запускати волосся і розгладжувати його.

🥑 Однозначно спрощує процес розчісування і укладання, а ще і в додаток спрей, який я регулярно купую. З цією коммбінацією проблем з розчісуванням явно немає.

🥑 Загалом волосся має після маски здоовий вигляд і блиск.

Я вже не вперше купую цю маску і вона одна з моїх фаворитів. Ціна дуже бюджетна, тому я сміливо використовую щодня на постійній основі, чередуючи її з ще одним моїм фаворитом від Tink https://club.makeup.com.ua/post/21420/

Для мого нефарбованого тонкого волосся це 5/5.