Ділюсь досвідом, як не помилитись з вибором відтінку олівців Eveline
Бо маю перший фейл))
В мене вже зібралась ціла колекція олівців Евелін, тому що вони дуже класні за якістю та кольоровою гамою. В них чудова пігментація та текстура, тож вони легко покривають губи, при цьому не сушать шкіру, не скочуються та не лягають плішиво. Окремий плюс - це зручна кришечка з точилкою, нею я підточую навіть свої гелеві олівці для очей🤗. Єдиний момент - як обрати відтінок, щоб не прогадати)). Тому зробила свотчі шести своїх олівців та далі покажу деякі на губах та в макіяжі, щоб було більш зрозуміло, на що розраховувати при покупці).
24 Sweet Lips
Це моя новинка і злегка провал, адже відтінок категорично не пасує моїй зовнішності😆. На свотчі виглядає красивим персиковим нюдом, але є нюанс - в мене губи доволі пігментовані і мають лілово-рожевий колір самі по собі. І коли я наношу цей олівчик, то він виглядає світлішим за ненафарбовані вуста🙃. Так було модно в 2000х, але зараз мені зовсім не подобається). Я думаю, що номер 24 підійде світлошкірим та рудоволосим дівчатам (що також важливо - це теплий підтон шікри, бо з холодним як в мене то все не дуже гармоніює)).
При всьому цьому сам олівець дуже хорошої якості - як бачите, покриття в нього шикарне, навіть можна злегка зайти за контур і це не виглядатиме погано.
Для цілісної картини хочу показати вам загальний образ з макіяжем, я намагалась підтримати олівець персиковими рум'янами (до речі цей відтінок в Евелін реально максимально схожий на мої рум'яна), але ну якось не дуже)).
Для порівняння вирішила перефарбуватись і взяла олівчик 18 - Light Plum, ось він як мої губи, тільки трошки яскравіший - думаю, коментарі тут зайві, адже різницю важко не помітити).
Поради щодо вибору:
Найбільш універсальними в моїй колекції вважаю 12 та 23 - адже це рожеві нюдові, які личать всім. 14й має теплий ледь цегляний відтінок, хоч також може вважатись коричневатим нюдом, я його ношу під золотисто-руді мейки. Мої улюблені - 18 та 26 - але вони можуть не сподобатись "теплим" кольоротипам, деякі дівчата категорично не виносять ефект "лилових губ", який особисто я дуже люблю).
P.S. Якщо треба, зроблю допис з губосвотчами всіх відтінків, пишить в коментарях, чи це актуально❤️.
Коментарі (0)