Бугай Елена

Крутий догляд за пошкодженим волоссям

Спробувала серію Metal Detox від L’Oréal Professionnel, а саме: пре-шампунь, шампунь та олійку. Задоволена результатом вже після першого використання. В мене волосся фарбоване в блонд та тоноване русявим відтінком. Волосся пошкоджене, сухе, ламке.

Після трьох етапів догляду за волоссям воно стало шовковисте, блискуче мʼяке. І це після сушіння феном!

І так, по порядку.

Пре-шампунь. Має прозорий колір, легкий аромат та густу консистенцію. Наносила на вологе волосся без змивання. Радує те, що не треба нічого чекати, засікати час, ставити таймер, можна одразу переходити до наступного етапу.

Шампунь. Має білий колір, досить густу консистенцію та більш виражений аромат, ніж в пре-шампуні. Економний у використанні, гарно піниться та змивається. Волосся під час змивання вирівнялось та стало мʼяким, як після бальзаму. Після миття голови дуже приємне відчуття свіжості, легкої прохолоди на шкірі голови.

Здивував тим, що мій затонований блонд не вимився, тобто вода після змивання шампуню була прозора. Зазвичай тонування змивається шампунем і це помітно по кольору води.

Олійка. Густа, помаранчевого кольору, має запах цитрусу, економна. Наносила на підсушене рушником волосся, потім сушила феном. Результат порадував, волосся мʼяке, гарно розчісується, не плутається, блищить. Кінчики виглядають більш доглянутими, зволоженими, навіть після сушіння феном.

Моя оцінка 5 з 5, буду користуватись і далі. А тим, хто шукає чудо-догляд для волосся рекомендую спробувати лінійку Metal Detox!

Бугай Елена
1
Підписники
0