Пришвидшуємо ріст волосся
Враження від Сироватки-стимулятора для росту і проти випадіння волосся Reclaire
Цієї осені я вирішила трохи відростити довжину і пообіцяла собі, що не буду підстригати кінці принаймні до грудня) раніше я рівняла зріз раз у два місяці) і поки я тримаюсь перед експериментами з волоссям, вирішила пробувати різні засоби для пришвидшення його росту)
Зараз я користуюсь сироваткою Reclaire, і вона не проста)
Консистенція рідка, здається вона як водичка, та на дотик злегка олійна. Виробник рекомендує наносити сироватку на чисту шкіру голови, я ж наношу після миття, так сироватка добре поглинається та не обтяжує корені.
Запах ментоловий, досить відчутний.
Наношу сироватку по проділах та роблю легкий масаж голови пальцями. І за хвилину після нанесення можна відчути охолодження шкіри голови, це нормально, адже у складі є ментол, думаю що такий ефект тонізує шкіру голови та покращує кровообіг. Охолодження триває хвилин 10, воно добре відчутне, таке власне ментолове, трохи терпке. Пізніше воно проходить.
А ще у складі є екстракт кореню женьшеню, екстракт лапуху, гідролізат протеїнів сої, аргінін, вітаміни B5, B3, біотин, молочна кислота, також вказаний силікон, тому з цією сироваткою краще справді не переборщити.
За час використання я помітила, що волосся випадає менше, і загалом воно більш міцне, а бейбі волосинки довші) також я помітила, що мої кінчики у гарному стані, а гривка-шторка, яку я ще нещодавно вкладала, якось непомітно відросла. Звісно, це заслуга комплексного підходу до догляду, та думаю, що і такий допоміжний засіб, як сироватка відіграє у цьому свою роль.
До-речі, виробник радить використовувати її протягом 3-4 місяців, і думаю, що баночки об'ємом 100мл має вистачити на цей час. Дизайн баночки трішки ретро, як на мене, та на ній є вся основна інформація і цього достатньо, а носик-дозатор дуже зручний для швидкого нанесення, з ним не потрібно розділяти волосся на проділи.
Коментарі (0)