Vikulyk

Крем для гоління від Barbers

В мого тата доволі грубі і жорсткі волоски, тому після гоління може викликати подразнення. Я обрала саме крем для гоління із заспокійливим ефектом, який дійсно дозволить кожен раз після клопіткої процедури залишити шкіру в доброму і збалансованому стані. Якщо раніше деякі засоби для гоління не давали особливого ефекту, то Barbers наче заживляє з кожним разом все більше неспокійну дерму.

Аромат дуже приємний, як і у всіх засобах бренду. Але сандал, то особлива краса-це древесно-бальзамічна, злегка солодкувата нотка, яка дарує спокій і рівновагу, можна зловити дзен 😁

Текстура: ніжна, мусова, легка, перламутрово-білого відтінку. Користуватись приємно в усіх сенсах.

Легко наноситься і розприділяється. Крем не піниться, але емульгується і щільно покриває кожний сантиметр обличчя.

Бриття з цим кремом легке, бритва скользить легко по шкірі, завдяки чому не смикаються волоски і не виникає больових чи неприємних відчуттів. Насправді процес бриття пройшов доволі швидко і комфортно.

Шкіра після використання: чистенька, свіжа, м'яка і без жодного подразнення.

В своєму складі цей крем містить якісні доглядові компоненти, що перетворює процес бриття на доглядовий ритуал.

Я рада потішити тата таким чудовим засобом. Він залишився задоволеним і з радістю протестував і іншу чоловічу косметику від Barbers.) Тепер буду знайомити із засобами українського бренду його частіше 😊