Фечко Христина

Скульптори

Скульптори

Привіт дівчата)

Чи знайшли ви свій ідеальний колір скульптора?

Я світленька (але не надто) і не люблю бронзери тож обов'язково шукаю сірий скульптор тож сьогодні покажу та розкажу про те, що в мене є

На фото можете побачити, що на свотчах продуктів мають гарний колір тіні тож розповідаю що це за продукти

Скульптори

Мабуть всі вже знають що відтінок 404 Taupe цих рум'ян можна використовувати для скульптурування лиця, рум'яна мають гарний колір, але для кольору мого лиця хотілося б трішечки холодніше, проте це хороший продукт, що гарно тушується і досить бюджетний тож можу сміливо рекомендувати

Також маю ще такий, його купила бозна-коли і майже не користувалася ним

Відтінок гарний, він сіруватий, але з певним пігментом, проте не теплить, продукт дуже добре розтушовується тож на щодень дуже добре підійде, якщо треба зробити ледь помітну тінь, бо він дуже світленький і плям з ним явно не буде

Проте, рекомендувати його не буду бо це білоруський бренд

А ось це мій улюблений скульптор, яким завжди користуюся

Скульптор має правильний колір, який мені підходить

Текстура приємна, кремова, розтушовується в гарну тінь, наплямити ним неможливо, також скульптор легко нашаровується, та досить добре тримається

І останній на сьогодні від Topface

Це теж гарний скульптор, але для мене він трохи теплуватий, проте на літо буде в самий раз

От з ним треба бути обережним і обережно нашаровувати бо він насичений та стійкий тож може робити плями, які вкрай важко і довго розтушовувати

На свотчі ви можете побачити порівняння всіх згаданих вище скульпторів

Вони дуже відрізняються за насиченістю

Зверху це Topface, він найтепліший з усієї гами

Наступним йде Lamel, він більш сірий, але в житті легенька теплинка є

Наступний теж гарний і легкий

І останній на свотчі це Lnpro, яким мені подобається найбільше

На цьому фото можете побачити як вони розтушовуються якщо залишити їх на певний час

Нанісши свотчі я дала ще декілька хвилин,а далі почала розтушовувати

Від Topface насиченість зменшилася, але він всеодно дуже помітний, що і є підтвердженням моїм словам, про те, що його треба обережно і поступово нашаровувати

Від Lamel гарно розтушувався

Від Belor Design можна сказати що зник, це добре що він так гарно тушується

Від Lnpro теж гарно рознісся, але якщо придивитися то можна побачити що десь краще десь гірше, але, це кремовий продукт, який підстиг, тож це нормально