Kate_May

Furla Unica - цікава новинка в моїй колекції

Для знайомства вирішила обрати маленький формат, 30 мл.

Флакон виконаний з матового скла, доволі важкенький для такого об'єму, пакування приємно вразило. До речі в більшому об'ємі флакон трохи відрізнятиметься.

Бо мою увагу привернула цікава піраміда, а саме: морська сіль та фісташки😍 і саме їх я відчуваю найбільше.

Спочатку морська сіль і трохи мандарину, потім з'являється моя очікувана фісташка, та потім вона не зникає, але стає трохи тихішою і вже звучить разом з ваніллю та деревиною🥰. Як на мене ідеальна пора року для них осінь, зима і початок весни, але ж якщо комфортно, то чому в же і влітку не радувати себе цим ароматом)

У даний момент це дійсно мій фаворит.

До речі, Furla Unica має дійсно схожий аромат на Juliette Has A Gun Vanilla Vibes, але вона менш нав'язлива і все таки розкривається цікавіше, тому для мене в цьому двобої однозначно перемагає Unica😎. При можливості обов'язково придбаю більший формат.

Сподіваюся мій огляд та враження будли для Вас корисним, можливо комусь допоможуть зробити вибір, але головне пам'ятати, що аромати ми сприймаємо все-таки по різному, всі ми унікальні, то при можливості краще парфуми тестувати.

Але, якщо вже чесно, то половина моїх парфумів придбана виключно на основі відгуків та огляду піраміди, але я цілком свідомо роблю цей вибір.