Фечко Христина

Хайлайтери

Хайлайтери

Як людина що любить сяяти в мене зібралася певна колекція хайлайтерів, проте завжди користуюся лише одним 😅

Хайлайтери

Це гарний хайлайтер дрібного помолу у відтінку 401 Luna, на тілі яскравий та насичений, він гарно лягає на шкірі та не залишає помітного кольорового сліду і дуже красиво сяє

Ще один хайлайтер, але в теплішому відтінку, 402 Sun

На відміну від попереднього, цей має помітну кольорову базу, яку помітно на лиці, також в порівнянні з попереднім він твердіший та сухіший, не такий насичений і не такий яскравий

А тепер улюбленець, яким завжди користуюся, який дуже доречний в будь-якому макіяжі

Він дає шикарне вологе сяйво, таке ніби шкіра добре зволожена і сяє зсередини

Єдиним мінусом є лише те, що він погано набирається пензликом, але пальцями він дуже гарно лягає

Красивий, блискітки переливаються з рожевого в золотистий, він має окремі блискітки, але не надто рідкі, також я боялася, що він залишатиме помітний слід, але такого нема

(Якщо що, то не всі рум'яна я купувала, наприклад ці мені поставили до замовлення, коли купувала палетку)

Знову ж ця палетка, тут є гарний теплий хайлайтер, з дуже дрібними часточками, він приємний на дотик і гарно сяє на шкірі, проте до нього якось не тягнеться рука

Але, сама палетка справді крута бо тут є хороші і хайлайтер, і скульптур, і бронзер, і це дуже зручно

А це дуже цікавий продукт, він більше нагадує не то підсвітлюючу пудру, не то якісь сяючі рум'яна, як хайлайтер теж класний, має дуже делікатне сяйво, але залишає білий або ж трішки рожевий слід, не блиск, а саме слід

(А цей хайлайтер виграла в розіграші)

На фото ви можете побачити те, як виглядають ці хайлайтери і порівняти їх

1 — Lamel 401 Luna

2 — Lamel 402 Sun (на фото добре видно як сильно відрізняються відтінки 401 та 402, ніби це різні колекції)

3 — Lnpro 101

4 — Patricia Ledo

5 — Eveline

6 — Topface

Всі вони різні, по різному виглядають і дають різний ефект, але кожен по своєму красний та вартий уваги