Joko Blend Acid Scalp Peeling
Кислотний пілінг для шкіри голови
Краса волосся починається зі здорової шкіри голови. Але знайти засіб, який не просто очищує, а й делікатно доглядає, – завдання не з легких. Саме тому я вирішила протестувати кислотний пілінг для шкіри голови від Joko Blend та хочу поділитися своїми враженнями.
Пілінг має приємну рідку текстуру, яка легко наноситься за допомогою зручного дозаторв. Це дуже зручно, особливо для рівномірного розподілу засобу. Я наношу його по проділах на суху шкіру голови перед миттям і залишала діяти 10-15 хвилин. Важливий момент, засіб не пече, але легке відчуття свіжості та тонізації все ж присутнє.
З першого використання я помітила, як шкіра голови стала більш свіжою. Зникло відчуття важкості, а волосся після миття набуло об’єму і блиску. Найприємніше те, що пілінг не пересушує шкіру – збалансована формула з AHA-кислотами працює дуже делікатно.
Склад
- Кислоти (гліколева, молочна, яблучна, лимонна): вони виконують м’яке відлущення, позбавляючи шкіру від залишків себуму та ороговілих клітин.
- Екстракт імбиру: стимулює кровообіг, волосся виглядає здоровішим та більш блискучим.
- Вітамін В5: чудово зволожує та заспокоює шкіру голови, а також сприяє її регенерації.
- Гідролізований кератин: робить шкіру голови гладенькою та забезпечує волосся додатковим доглядом.
Результати через місяць
Я користувалася пілінгом один раз на тиждень. За цей час:
- Шкіра голови стала менш жирною, і мені тепер не потрібно мити волосся так часто.
- Зникли дрібні лусочки, які часом з’являлися через сухість.
- Волосся стало більш блискучим, легким і краще тримає об’єм.
Для кого підійде?
Пілінг – універсальний. Він стане рятівником для тих, хто бореться з надлишковою жирністю шкіри голови, накопиченням стайлінгових засобів або хоче покращити стан волосся без надмірного впливу агресивних компонентів.
Joko Blend вкотре довів, що українська косметика здатна приємно дивувати. Цей пілінг – це про делікатний, але ефективний догляд, після якого волосся оживає.
Коментарі (0)