Astro beauty

Яка ж вона нова тональна основа від Lamel ?

І я також не змогла встояти, щоб затестити цю новиночку від Lamel.

Для затесту я придбала відтінок 2N, який підходить для світлих дівчаток.

Як бренд позиціонує цей продукт ?

"Стійкий матовий тональний крем Cloud Matte забезпечує ідеальне покриття та бездоганний вигляд шкіри протягом усього дня. Завдяки своїй невагомій рідкій формулі, продукт абсолютно не відчувається на шкірі, рівномірно розподіляється, приховуючи всі особливості шкіри та чудово вирівнює тон обличчя. Тональна основа надає шкірі шовковистий матовий фініш та комфорт без ефекту маски."

А який же він насправді?

Із найбільших плюсів - це однозначно матовий мат , заматує так що будете трохи виглядати іншою людиною ( в приємному звісно сенсі). І почервоніння також.

Що цікаво цей тональний чудово підійшов для моєї сухої шкіри, ніякоі сухості , відчуття стягнутості чи маски я не відчула.

Для цього я тестувала нанесення тонального як на звичне зволоження ( догляд ) та і на догляд + праймер.

Ще з очевидних плюсів тональний нашаровується, а з ним інтенсивність покриття та перекриття недоліків шкіри. Звічно всі недоліки шкіри Вам не заматує, проте більшість з них - однозначно так.

А як зі стійкістю ?

Цілий день тональний однозначно витримає, не у всіх місцях ідеально звісно - це більше стосується зони губ, але така ситуація з більшістю тональними.

Якщо день був дуже насичений і фізично активний, то місцями може в Т-зоні можцть бути зміни.

Якщо ж по міркам був звичайний день, то і Т-зона буде в порядку)

Але на своєму досвіді скажу, що навіть і сніжні дні він переживає , навідміну від туші Lamel.

Вчора якраз мала такий досвід)

Що ще мені подобається так те, що тональний дружить із сухими , і з вологими продуктами не сканується , а виглядає чудово.

Нижче прикріпляю фото як просто нанесеного тонального , так і в повноцінному мейку з іншими косметичними продуктами.