Вікторія

Улюблений крем цієї зими Medi Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream

Улюблений крем цієї зими Medi Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream

Почну з того, що мені подобається корейська марка Medi-Peel, я вже багато чого перебровувала від цього бренду, і майже все мені підійшло.

Коротко про стан моєї шкіри: здатна до сухості, але тримається нормальною завдяки якісному догляду, 31 рік, з'являються перші носогубні зморшки. Починаючи з жовтня активно використовую кислоти та ретинол.

Виробник крему обіцяв антивікову дію, спрямовану на вірівнювання зморшок, підтягування овала обича та інтенсивне зволоження. Подивимося, що виявилося на дні банки

Улюблений крем цієї зими Medi Peel Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream

Перше, що треба зауважити, це Дуже гарний вигляд банки. Вона дзеркальна, її приємно брати в руки. Зроблена із якісного пластику.

Всередині крем густий, з дуже легкою віддушкою, яку майже не чутно. Ввечері цей крем дійсно додає якогось релаксу, особисто мені.

Крем густий, але не важкий. Добре засвоюється шкірою, не лише жирної плівки. Моя суха шкіра його поглинала весь

Склад в крему дуже антивіковий: пептиди, колаген (для ліфтингу) , гілауронка (зволоження), ніацинамід (освітлення), золото і безліч різних рослинних екстрактів.

Я користувалася цим кремом тільки на ніч, для денного догляду він буде занадто жирним

Перше, в мене не було лущень шкіри взагалі! Жодного дня я не бачила ані лушпинки

По-друге, це зволоження та живлення шкіри

З приводу зморшок. Жоден крем не здатний повернути час, але з ним шкіра дійсно більш пружна, на протязі дня зморшки майже не помітні. і тільки ввечорі вони вже "прориваються"

Я точно можу рекомендувати цей крем на осінньо-зимовий період. На літо - точно ні