Anastasiiacurlypro

Покупки у відпустці

Покупки у відпустці

Навіть у відпустці я умудрилась пошопитис. Взяла те, що було необхідно, але все нове і не тестоване.

Що ж там такого?

Аромат зара golden decade. Він мене вразив своєю стійкістю та важкістю. Це дійсно важкий аромат, я б порівняла його з нішею.

Тут ноти мандарину, апельсину, жасмину, лаванди та ванілі. Він має хороший шлейф і дорогий аромат. Також тут ну дуже гарне, стильне упакування. На цю пору року він повинен мені ідеально підійти.

Я довго дивилась на цей BB від Astra beauty. До цього я нічого не мала цього бренду, але чула гарні відгуки.

Там є 3 відтінки. Я тестувала 1 самий світлий та 2 більш темніший. Але 2 мені жовтив, тому взяла саме 1 відтінок. Думаю на зиму повинен підійти. У нього гарна текстура та приємна ціна. 3 підійде мабуть більш смуглим дівчатам.

Мені дуже подобаються засоби з комбучею і коли був потрібен крем, то тут опинився Medi-peel з комбучею та гіалуроновою кислотою. У нього крута, приємна текстура і хороший склад. Якщо сподобається, то наступним протестую тонер та есенцію. Він буде добре зволожувати та заспокоювати шкіру, також зберігати шкірний барʼєр.

Давно треба був засіб з саліцилкою. Тому вирішила спробувати тонер з саліциловою кислотою та ніацинамідом. Саліцилка у свій час врятувала мій лоб від комедонів. А тут дуже хороше поєднання саліцилова кислота+ніацинамід. Буде гарно працювати над зменшенням висипів, шкірного сала та протизапальним ефектом. Ціна також дуже хороша.