#crazybeautyhacksmakeupclub
Я не дуже ризикова, але все ж досвід з дивними порадами маю🥲
Всім привіт✌️
У клубі вже був схожий челендж за хештегом #donotdothat від Darina🦉 . Там я вже розповідала, що ніколи не робила чогось надто дивного, від всіх крінж-порад мене врятувала мій страх до експерементів та мамуся🤭.
Проте, я все одно маю що розповісти, тим паче, що деякі дивні лайфхаки я спробувала нещодавно👇
Поради з інтернету, які не працюють🫠
Обличчя:
- Чорні маски-плівки - десь у 2010-2012 роках на ці маски був справжній бум. Відео-огляди просто вражали ефектом). А хто я така, щоб не спробувати? Я дуже активно їх купувала протягом року та відривала зі свого обличчя разом зі шкірою. Чи став ідеально чистим та гладким носик як у дівчат з відео-оглядів? Звичайно ні, замість гладкої шкіри я отримала щось на кшталт легкого пілінгу обличчям по асфальту.
- Дьогтьове мило - вранці та ввечері, щоб прибрати підліткові висипання, яких у мене було чимало. Звичайно, що шкіра висушилася, висипи не пройшли, а до них ще додалися жахливі лущення. Цей засіб мені порадив "дерматолог", але мило у списку жахливих інтернет-порад, бо його й досі радять псевдодерматологи, особливо які прийшли з тік-току.
- Лід - каюся, було один раз, кубик льоду з ромашковим чаєм по всьому обличчю. Набряки воно зняло, а разом з цим шкіра стала дуже чутливою та подразненою, тому точно ні. Зараз новий тренд, який мене максимально оборює, коли дівчата занурюють обличчя в тарілку з льодом. Найгірше, що це показують селебриті, у тому числі й українські. При цьому, всі у захваті від ефекту та чомусь ніхто не говорить про купероз, розацеа або опіки.
Волосся:
- Олія для росту волосся із червоним перцем - вона мала б стимулювати ріст волосся та зменшення його випадіння. Проте, в мене викликала жахливу алергічну реакцію, лущення та опіки. Тож, зажди робіть алерго-тест, перед нанесеняям будь якого продукту на шкіру.
- Додавання у шампунь/бальзам вмісту ампул вітаміна В3 (нікотинової кислоти) - ніякої шкоди наче й не було, окрім специфічного аромату, але й ефекту також ніякого)
З недавнього: рожевий дитячий шампунь «Блискучі локони» від johnson's Baby не робить нічого надприродного, звичайний шампунь, який навіть трохи обтяжує. Знову повелася на поради з тік-току, всі блогери мили ним волосся та отримували супер-блиск, але не я🤣
Тіло:
- Антицелюлітні засоби та обгортання - знову ж таки з перцем та знову алергія, з опіками та набряками. Зараз розумію, що взагалі маю алергію на перець, а ще що подібні засоби ніяк не впливають на целюліт).
- Олійка для гоління - від johnson's Baby, знову порада з тік-току). Сутність в тому, що дитячу олійку потрібно використовувати замість пінки. Результат - жирна, масна шкіра та через хвилину вже забита/затуплена бритва. А потім ще й виспипи, така порада - це жах для проблемної шкіри тіла. Теж нещодавні експерименти).
Наче й все, якось обішли мене інші дивні поради, чому я дуже тішуся).
P.s на обличчі масочка Talika Bubble Mask Bio-Detox.
Дякую за увагу, вдалих експерементів та корисних порад, дівчатка 💕
Коментарі (0)