Nastina

AVON крем для рук "силіконові рукавички"

Вітаю усіх, хто зазирнув на сторінки мого б'юті-блогу цього дня! Рекомендації кремів для рук на цю зиму 2025 продовжуються! На черзі мій любимчик - крем "Силіконові рукавички" від AVON. Цей крем випускається досить давно І декілька років тому я вже його купувала. Томуплюс-мінус знала, чого мені очікувати, але все ж було цікаво, яка формула зараз використовується.

Я дуже зраділа, коли побачила, що крем анітрохи не змінився: і ефект, і аромат. Крем представлений у тубі об'ємом 75 мл з зручною відкидною кришкою. Оформлення тюбику лаконічне, синьо-біле. Ніби натякає нам про те, що в зимовий день крем захистить наші ручкі від морозів та вітру.

Я дуже зраділа, коли побачила, що крем анітрохи не змінився: і ефект, і аромат.формлення тюбику лаконічне, синьо-біле. Ніби натякає нам про те, що в зимовий день крем захистить наші ручкі від морозів та вітру.нь крем захистить наші ручкі від морозів та вітру.

Сам крем досить густий, що видно на фото нижче, розподіляється легко, та після легкого масажу поглинається шкірою і залишає приємний матовий та не жирний фініш. Можна одразу братися за буденні справи, бо крем не лишатиме масних відбитків і довгий час захищатиме шкіру рук від подразників, що висушують її. Аромат косметичний, дуже приємний, квітковий, ніжний, але не нав'язливий і кричучий.

Тож зараз крем для рук "Силіконові рукавички" від Avon - це мій фаворит. Бо справді проблема пересушеної і потрісканої шкіри рук стоїть для мене дуже гостро і я підбираю кращий з кращих засобів для відновлення та живлення шкіри🙌.

10/10, рекомендую до покупки!

Пишіть, хто має досвід використання продуктів для рук від AVON.

27 листопада, 2024
Nastina
27 листопада, 2024