Живильний крем зволожить та відновить шкіру ваших ручок!
AVON Крем для рук з гліцерином і мигдальною олією
Вітаю усіх цього морозного дня! В моєму місті сьогодні увесь день -2°C, а я забула вдома рукавички, увесь день ховаю руки до кишень, але руки все одно обвітрюються. Тому вирішила дістати зі своїх б'юті-запасів захисний крем для рук з гліцерином і мигдальним молоком від AVON.
Цей крем випускається окремою категорією живильних і захисних кремів, я маю 75 мл крему у тюбику з яскравим червоним оформленням.
Я колись мала схожий крем від Avon, який називався "Швидка допомога" і він був дуже густий, напівпрозорої консистенції і немов одразу завоював мікротріщинки після морозу. Пройшло декілька років і вся лінійка Care оновилася. Мені стало цікаво, чи змінилася формула цього крему?
Так, змінилася. Це зовсім інший крем, просто гліцерин+мигдальне молоко, досить рідкий крем, поглинається швидко, не залишає масного сліду. Добре зволожує руки, але всеж з такою кричучою назвою "Захист 24 години" я очікувала щось більш щільне. І я знаю, що в AVON є такі креми, тому зовсім скоро чекайте абсолютно рекомендацію на цю зиму в догляді за шкірою рук!
Цьому крему для рук ставлю 8 із 10, адже він непоганий і на зиму ідеально підійде. Його можна не боятися використовувати навіть вдень і при цьому відчуваються всі поживні властивості.
Коментарі (0)