Nastina

Спробувала той самий шампунь "Сульсена"

Усім привіт! Я різна чула про фірму "Сульсена" та їхню продукцію. Бачила і гарні і негативні відгуки. Тому не зважувалася придбати шампунь, але ось побачила що у продажі є пробники майже всіх їхніх продуктів. І купила пробник 8 мл з шампунем "Ефективне очищення" і одразу вирішила його протестувати. Бо незрозуміло від чого, можливо він частого носіння шапок, або ще з якоїсь причини, в мене на скронях почала з'являтися лупа. Тож я подумала, що якраз вчасно мені в руки потрапив цей пробник.

За 9 грн я отримала саше з 8 мл досить густого шампуню помаранчевого кольору. Аромат дуже приємний, трішки солодкуватий, квітковий, косметичний.

Спершу мені здалося, що такого невеликого об'єму не вистачить, щоб нормально помити голову.

Але ні! Я промиваю голову двічі і цього пробника мені ідеально вистачило. Шампунь густий, добре розподіляється та змилюється.

Як результат: ознаки лупи прибралися та саме волосся по всій довжині і аж до кінчиків стало м'яким та блискучим. Нижче можете побачити фото, стан волосся на наступний день після миття. Я носила косичку, тому волосся ще й завите. Але видно, що блиск беззаперечний 💖

Чесно кажучи я не очікувала такого, навіть підозрювала, що навпаки, від сильного очищуючого складу кінчики можуть підсушитися.

Раджу спробувати цей шампунь хоча б у пробнику, бо для мене це була гарна нагода познайомитися з брендом. Вже подивилася на весь їхній асортимент і побачила кілька продуктів, які мене зацікавили. Можливо в майбутньому продовжу знайомство, а поки цей шампунь отримує від мене 10 з 10.

Пишіть, хто користувався, які у вас враження?

25 листопада, 2024
Nastina
25 листопада, 2024