Nastina

Незвичайне желе для вмивання від AVON

Привіт усім зимовим красуням! Сьогодні мова піде про очищувальне желе для вмивання з екстрактом деревного вугілля з серії ANEW від AVON.

Колись я мала желе до макіяж від yves Rocher, але пам'ятаю що воно не дуже добре змивало туш. Тому якось більше не звертала уваги на подібні засоби. Тут же ми бачимо гель для вмивання у форматі желе, тобто ним треба просто вмиватися, або змивати залишки макіяжу. Я спокусилися на приємну ціну, яка була на момент покупки, тож впродовж кількох тижнів тестую даний засіб.

Трішки основної інформації:

Пакування: високий тюбик зі зручною відкидною кришкою. Закривається щільно, відкривається зручно.

Об'єм: 150 мл

Ціна: 99 грн

По консистенції досить густо зажельований гель, густіший ніж був в Yves Rocher. Абсолютно прозорий. При розподіленні по обличчю трішки розсипається та навіть на сухій шкірі починає біліти, ніби змилюватися.

Гель-желе для вмивання добре очищує обличчя та видаляє залишки макіяжу. Мені сподобався і формат, і зовнішнє оформлення, і дія самого засобу. Тому точно рекомендую до покупки, ціна часто буває приваблива, тому раджу моніторити!

Хто вже мав це желе, відгукніться в коментарях, як воно вам? ЛПо

13 грудня, 2024
Nastina
13 грудня, 2024