Tink Make a Wish : ЛАСКАВО ПРОСИМО НА ЗАНЯТТЯ ПРОФЕСОРА СНЕЙПА
Рецепт нашого заклинання доволі простий і для цього вам не потрібен корінь мандрагори і навіть чарівна паличка - достатньо скористатися набором від Tink
"На цих занятях не буде безглуздих взмахів палички, ви прийшли сюди навчитися тонкої науки й точного мистецтва виготовлення магічного зілля". Дійсно, уроки зіллєваріння то складна наука, яка потребує знання багатьох інгрідієнтів, правильного дозування. А ось бренд Тінк, вирішив що магія це легко і створив свій набір який створює зілля під назвою "ГАРНИЙ НАСТРІЙ".
Набір запакований у маленький будиночок, який нагадав мені будиночки на Косій алеї (головне чітко сказати назву, а то хто зна де ви опинетесь), яку знають тільки чаклуни. Всередині цього будиночку, який виглядає досить малим, ховались три велечезні пляшки : пудра для ванни, гель для душу та лосьйон для тіла. Я, як справжній ненависник різдвяної і новорічноі атмосфери - попала під чари цього набору. При його використовуванні так і хочеться пити какао і слухати Френка Сінатру.
Перший інгредієнт - Вируюча пудра для ванни
Саме з нього починається справжня магія. Рожеві, ароматні гранули, здаються справжнім магічним піском, який здатен перенести в будь яке місце на світі. Його аромат сповненний солодких нот, де виділяються ноти ванілі, кориці і яблука. Варто тільки потрапити каплі води на цю массу, як вона починає бурлити і ставати якимось ароматним елексиром, з якого виділяється неймовірний аромат і шар "магічного диму".
Аромат гарно розподіляється по ванній кімнаті і сприяє покращенню настрою. Головне не забувати - цей еклексир лише для вашої шкіри, не для шлунку, бо складається відчуття що ви плаваєте в казані з глінтвейном, що не може не викликати апетит.
Засіб не викликав алергічної реакції, не викликав і головної болі.
Подібний засіб прийдеться до душі не тільки дітям, а й дорослим, бо хто ми, як не діти, які роблять вигляд, що вони дорослі ?)
Інгредієнт без якого зілля може не правильно спрацювати - ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ
Яскрава, червона рідина, розлита в таку ж баночку як і пудра. Цей тандем виглядає так, наче ви його побачили в кабінеті у професора Снейпа. Єдине що в баночці засмутило - відсутність дозатора, але поки що це не сильно заважає.
Як і в випадку з пудрою, аромат гелю мав чарівний пряний аромат яблук з корицею. В міру солодкий і в міру кислий, аромат гелю для душу - буде моїм фаворитом зими.
Гель добре піниться, а його ніжна і ароматна піна, легко розподіляється по тілу, лагідно очищаючи його.
Він не сушить шкіру, не подразнює, не викликає алергію. Після використання, тіло стає ніжним, нема відчуття стянутості. Аромат зберігається на шкірі ще деякий час, але якщо вам хочеться подовжити цю магію, для цього і існує наступний засіб
Так повинна звучати Амортензія для мене - Лосьйон для тіла
Для кожного, це зілля звучить по різному і аромат цього лосьйону, став би одним з варіантів, як би звучало воно для мене. Воно відчувається більш солодким, вершковим, на відмінно від двох інших продуктів. Тут, замість глінтвейну, перед очима постають інгрідієнти штруделя, які під час взмаху чарівної палички, починають змішуватися. Тут проскакує вишня, вершки, яблука, кориця та ваніль. Аромат насичений, але не б'є в ніс. Він як спогад про щось чарівне, те що хочеться постійно згадувати з посмішкою.
Лосьйон має рідку текстуру і хоча я любитель більш щільною, тут доречна саме рідка. Лосьйон має легку або середню ступінь живності, але дуже гарно тримає аромат, який саме мою нервову систему - заспокоює. Він не липне, не залишає після себе плівку чи жирних слідів. Він комфортно відчувається на шкірі, робить її ніжною і гладенькою. Цей етап, останній в магічному заклятті від бренду Тінк і повірте - гарний настрій вам гарантований.
Коментарі (0)