ViKhur

База від Hillary

База від Hillary

Ну що тут додати ... Hillary заполонили стрічку MUC.

І не дарма - косметика презентабельного вигляду з хорошими складниками.

Я знайома з цим брендом давно.

Пробувала засоби для обличчя -

гель для вмивання з вітаміном С,

спф-флюїд з вітаміном С,

гіалуронову сироватку,

засоби для волосся - але тоді і зрозуміла що безсульфатне очищення шкіри голови - то не мій варіант.

І от знову захотіла спробувати щось від них.

Обрала ті засоби, які потрібні завжди і найшвидше закінчуються.

1. Пінка для вмивання для норм шкіри - Hillary Cleansing Foam + 5 Oils - хороша базова пінка з хорошим складом - Aqua, Sodium Сoco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Nut Oil, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

2. Гідрофільна олія Hillary Cleansing Oil + 5 oils - дуже гідна олійка. Вона ріденька, добре емульгується, відчуття після дуже приємні. Зараз користуюся ще олійкою від Iunik - густа, не комфортна. Тому Hillary молодці, гідрі конкуренти корейцям.

3. Тонер відлущуючий з кислотами Hillary Exfoliating Toner 14% AHA + 10% PНА - цей засіб буде мені на заміну кислотній сироватці від TheOrdinary. Тонер варіант кращий, бо можна використовувати і на інші ділянки крім обличчя, сироватку на плечі не дуже зручно використовувати наприклад.

4. Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid

Головним активним компонентом засобу є стабілізована форма вітаміну С – AA2G™. Вона стимулює синтез фібрилярних білків сполучної тканини, покращує колір шкіри та має антиоксидантні властивості.

Позакінчувалися засоби з вітаміном С. Хочу відмітити круте пакування сироваток. Матова туба, виїзна помпа.

5. Освітлювальний крем для повік Hillary Vitamin С Bright Eye Cream - кофеїн та есцин з плодів кінського каштана покращують мікроциркуляцію крові. Також до складу засобу входить стабільна форма вітаміну С.

Крем для шкіри навколо очей який я маю, мене не влаштовує.. От думаю гідна йому заміна. Взагалі ця парочка мені подобається, чекаю від них результату. Бо я маю для них непочатий край роботи - мою пігментацію.

База від Hillary